Najdi forum

Crveni vrh

A je že kdo bil tam, kako je a je za majhne otroke kaj plaže primerne? Nam se namreč ponuja možnost da gremo tja in mi je po eni strani fino ker je blizu mamo še dojenčka in 5 letnika. A je kaj življenja zvečer se lahko sprehodiš in se vsedeš v kafič na eno kavicohvala za odgovore
lp M

mateja kostanjevec

kolikor vem, je crveni vrh novo apartmajssko naselje. je nekako na vrhu hriba…do plaze je kar precejsen “spust”…pa nazaj! ! plaza je bolj skalnata-mogoce so v zadnjem casu kaj uredili!? zabava- nic posebnega! lp petra

Plaža je betonirana. Vsaj pred leti, ko sem bila nazadnje tam, je bila. Za otroke je OK bližnja Zambratija. Kafičev pa jaz nisem videla. Res, da smo bili na obisku pri prijateljih in jih tusi nise iskala, vendar, je mene tudi vse skupaj spominjalo bolj na naselje. Res na rahlem klancu.

Tuga .

Iz izkušenj ti ne priporočam Crveni vrhše posebno, ker imaš majhne otroke.
Do plaže moraš po strmih stopnicah na vzdol, ki pa jih ni tako malo, plaža je zelo majhna (betonska) sicer vendar ni nikjer primernega dostopa v morje za otroke nobenih igral nič. Tuš je, vendar ni nikoli služil svojemu namenu tako da niti sladke vodeni na plaži. Na plaži ni nikakršne sence ravno tako ni nobenega lokala ali restavracije na plaži. Pa še to, če hočeš dobiti prostor na plaži se moraš zagrepsti že zelo zgodaj, če pa slučajno zaideš na kakšen pomolček te pa itak lastniki prepodijo!
Kot kraj pa nimaš kaj videti niti kam iti ker se nič ne dogaja v samem naselju je ena majhna trgovina in ena brezvezna restavracija.

Jaz tja ne grem več pa nimam otrok in se ne predstavljam dopusta tam z majhnimi otroki!

Če imaste še možnost se raje odločite za kakšen drugi kraj, kjer je bolje poskrbljeno za otroke. Boste vsi imeli vsaj nekaj od dopusta!

Tako je moje mnenje in otis, kakor koli že imejte se lepo in uživajte!

Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close