Najdi forum

Cena trajekta

Je že bila debata tudi na tem forumu in sicer o tem, ali je v ceno avtomobila vključen tudi voznik. Prijatelj, ki je bil pred kratkim na Rabu mi je rekel, da je plačal za avto in še eno osebo (bil je s punco) in da je voznik vštet v ceno avtomobila (kar je po svoje logično, saj avto sam ne more na trajekt).

Sam sem lani plačal za avto in še ekstra za vse osebe v avtomobilu, res pa je da še pomislil nisem, da bi lahko bilo drugače in mi je blagajničarka pač prodala, kar sem zahteval. Kakšne so vaše izkušnje?

trajekt se plača samo za avto +1 osebo. konkretno za Rab je cena osebe 11 kun, avta pa tam okrog 80-90. odvisno od velikosti.
ja, malo si preplačal trajekt. blagajničarka pa itak ne ve za koga so karte. lahko, da samo za osebe, ki gredo peš na trajekt.

lp

Rab (Jablanac – Mišnjak)je edina destinacija na Hrvaškem, kjer je v ceni za avto (83 Kn) že upoštevan voznik. Očitno si res plačal za eno osebo (11 Kn) preveč).

LP

Tudi mi smo plačali samo za avto (voznik je vštet v tej ceni) plus ena oseba (jaz kot sopotnik). Za otroke 6 in 8 let ni bilo potrebno plačati čisto nič. Z Raba sem se vrnila v soboto. Mogoče tak način računanja res velja samo za trajekt na Rab. Na Rab namreč ne vozi Jadrolinija ampak je to samostojni prevoznik Rabska plovidba.

mi smo par let hodili na vis in hvar. iz splita smo vedno placali avto+voznik skupaj…t.j.ceno za avto. lp petra

Mi smo lani plačali za avto in vse potnike (tudi voznika). Posebej smo vprašali kako je s plačilom za voznika in nam je prodajalec rekel, da plača tudi voznik.

Ja itak da je prodajalec tako rekel – samo da dobijo več keša. Vprašanje pa je, kako imajo zapisano v pravilnikih, če le ti sploh obstajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close