Najdi forum

maturanc

živjo!imam eno prošnjo!:) v letošnjem šolske letu gremo na maturanca,zaradi tega se ful pričkamo v razredu,ker vsak hoče it neka posvoje!zato mi prosim pomagajte,keko ste vi ta problem rešili in kam ste šli in kako je blo?????
pa kam priporočate,da bi šli??

hvala!!!!!!!!

Mi smo na konc glasoval! Najprej za državo pol pa še za otok!Šli smo pa na konc na Malto z letalom in je bl mega!!!

aja,ful dobr!!kok pa ste plačali?kaj vas je tam najbolj pritegnilo??

hvala

Pozdravljena!

Tudi mi smo šli na maturantskega na Malto. Od tega je sedaj že kar nekaj let, pa saj to ni pomembno.
Imeli smo se super. Podnevi plaža (če je šlo), ponoči Axis in okolica. Seveda smo si ogledali tudi glavne znamenitosti (glavno mesto, otok Comino, …), je pa Malta itak sama po sebi posebna. Nekatere je motilo dokaj veliko število ljudi, vendar hej, maturanc niso družinske počitnice, a ne?
Šli smo pa julija, se mi zdi da je boljše, kot za prvomajske.
Za destinacijo pa smo se odločili tako, da smo pisali na vse nam znane agencije, naj nam pošljejo aranžmaje. Povedali smo jim približno ceno, koliko bi bili pripravljeni plačat, ostalo smo pa prepustili njim. Kar hitro smo dobili veliko odgovorov, jih pretehtali na razrednih urah in ob kaki kavi, na koncu pa smo upoštevali večinsko mnenje, ki je bilo na začetku zelooo raznoliko. Saj se da zmenit.

Lepega maturanca želim, pa kjerkoli že bo.
Tama

ja,vidm da vas je šlo kar velik na malto,tud k se skom tak pogovarjam,pravjo da j tam ful dobr!ja,no bomo vidl kak se bomo mel,upam da fajn!važn da je družba prava!
ma še kdo kako mnenje?

hvala

Tina, a lahko kaj več poveš od Malte? Predvsem me zanimajo cene pijače in hrane? Je res, da je zelo drago? Koliko si zapravila? Hvala vnaprej!

ja,tina tud mene to zanima!!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close