Najdi forum

Mi se pa letos ospravljamo na Murter, kraj Betine. Ali je že bil kdo tam, vtisi, morebitna razočaranja…? Imam pa tudi 2 otroka, 2 in 4 leta. Gospa, ki je lastnica apartmaja, Slovenka po rodu, zatrjuje, da je plaža in vse ostalo zelo v redu.

L.

Bili tam predlani – zelo razočarani. Apartma je bil sicer lep, vse ostalo pa je bilo res kilavo. Market v Betini slabo založen in trgovke so na veliko goljufale. Plaža je zunaj betonirana v vodi pesek in 1000 kopalcev. Do drugih plaž je treba z avtom. Pot do mesta Murter kratka, vendar nikjer nobene promenade, ves čas skoraj hodiš ob cesti. Turistična ponudba na podnu, gneča pa strašna, predvsem Vzhodnih turistov.
Nas Murter prav gotovo ne bo več videl, poznam pa ljudi, ki vsako leto zahajajo tja in so zadovoljni (moj brat in ena sodelavka) – pač imamo različne kriterije.
Pozdrav!

Sama imam sorodnika v Betini – meni je tam strašansko všeč – ker je majhen kraj brez hotelov. Super!
Lep dopust ti želim!

Zdaj sem pa še v večjem dvomu…

meni je murter krasen kraj,kjer lahko pocnes vse! sama sem bila lansko leto in moram recti da se bom letos vrnila,ker je cudovito!

Mi smo bili na Murtru nazadnje pred 5. leti.

In še se bomo vrnili.

Verjetno boste šli z avtomobilom, zato je vseeno, če se zapeljete v Slanico, Jezera…

Tam ni velikih nakupovalnih centrov, ni velikih hotelov z diskotekami, ni nočnih barov….

So pa zelo blizu Vodice in malo dlje Šibenik.

Ni kaj – Murter je zakon! Tisi, ki so jim všeč komercialne ponudbe, verjetno ne bodo (in niso) zadovoljni z Murtrom.

Nataša

Avtor: tija ()
Datum: 09-06-03 12:42

Draga L.,
sama odhajam na Murter že 5 let, in tudi letos odhajam tja. Prvič sem odšla tja še samska, danes ko sem poročena pa mi je še ravnotako všeč.
Kar se tiče plaž, v Betini res ni famozna, se pa lahko odpelješ v Slanico ali kamp Kosirina-tam imate zaliv z mivko v vodi-voda je visoka kakšen meter in se dvigne šele čez deset metrov,tako da je idealno za otroke. Kar pa se tiče trgovin( draga Jasna) so v Betini zgradili nakupovalni center Jolly, kjer ni da ni (Interšpar, Mercator).
Če ste se odločili da greste na dopust se ne ozirajte na nasvete drugih, saj si sami lahko naredite čudovit dopust, saj vidite da imajo nekateri res visoke normative, mislim da zanje ni nikjer dobro!!! Glede gužve pa mislim, da v višku sezone ni nikjer prazno, saj zato imamo dopust mar ne ?! Preizkusila sem vse termine in samo od 1-15. avgusta je bilo malo kriza, drugače pa je bilo uredu.

Na Murteru še nisem bil, tako da ne bi polemiziral o tem. Bi pa te Tija rad vprašal, če mislim, da bi bilo bolje, če bi ta forum bil namenjen samo hvalam? Bi bilo boljše, da ljudje ne napišejo tudi svojega negativnega mnenja? Ker potem ti misliš, da zanje nikjer ni dobro.
Uživaj na dopustu pa brez zamere!
Andrej

hvala enako, tudi ti se imej lepo na dopustu !!!!
kar pa se tiče kritike, pa se najprej prepričaj čigavo mnenje drži !

a si ti bedak z levo nogo vstal. vsak ima pravico, da pove svoje mnenje.
negativec for life time!!!

pejd spat

Ob hrvaški obali so zadeve bolj ali manj enake. Čudovita narava in nikogar, ki bi to danost bil voljan izkoristiti. Mnenja sem, da so Kornati še najlepši, vendar za njihov obisk priporočam ukvarjanje z navtiko ali pa vsaj navtičen turizem. V srednji dalmaciji so kampi praktično brez sence (govorim o sezonah, ker se izven sezone najde celo kakšna senca…), ceste do tja so nemogoče (če jih primerjamo z italijanskimi, francoskimi ipd.), plaže so neurejene (sem pa tja kakih par metrov ob celotni obali), divje plaže so proti odprtem morju smetišča, mentaliteta ljudi pa se s prihodom kapitalizma ni spremenila, zato tudi oskrba trgovin šepa. Ravno zato, smo prisiljeni primerjati cene oddaljene Grčije, Francije, Španije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close