Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice FKK- strah me je

FKK- strah me je

a vas je kaj strah hodit na FKK-je.Tehnika je šla tok naprej de zdej že obstajajo fotoaparati na telefonih, kulijih, obeskih za ključe ipd. praktično vsa lahko slika bilo kdo bilo kje.!!

Strah ???? le zakaj. Pa naj slika, če bo imel kdorkoli karkoli od tega.

Joj, če se ti bo zdelo, da te je kdo slikal, pojdi direktno do njega in ga prosi, da ti malo pokaže ta kuli, mobi, obesek… Če pa ne bo hotel, pa “čuvaja” pokliči… Sicer pa hodimo vsako leto v fkk kamp, pa se s takimi stvarmi ne obremenjujem – saj če ne vidiš, ne veš, te ne boli… Kaj češ drugega…

In kaj če me kdo slika……….s tem se sploh ne obremenjujem. Nudizem je nekaj čisto normalnega in če bi me kdo rad z mojo nago ritjo izsiljeval (ne vem zakaj niti zaradi česa) je krepko v meglo brcnil. Nudizem ni nič prepovedanega in tisti, ki bi padel na take slike je res sto let za časom.

….glede slikanja, kot praviš da te je strah…..a si zadnjič gledala oddajo,kako imajo že skoraj vse štacune video nadzor, tud po kabinah(?), kjer se folk preoblači…..pol bi te moral bit tud tam strah….. tko da mislim, da je tvoj strah čist odvečen….pa naj slikajo, če jim paše…..sej, če ne boš vedla…te tud bolel ne bo…

Naj te ne bo strah. Na FKK plaže ali v kempe navadno hodijo ljudje, ki zelo svobodno gledajo na goloto. Nihče ne bo buljil vate, tak kot si pač si in ne verjamem, da te bo kdo fotografiral (razen če boš želela). Se pa najdejo včasih tudi vsiljivci, ki se pridejo naslajat ali karkoli že. Te pa ponavadi – vsaj po moji izkušnji – nudisti z združenimi močmi preženejo. Včasih se mi zdi, da si na “oblečeni” plaži prej tarča zijal in ocenjevalcev, kot na nudlcah.
V.

ja pa naj ti jo slika kaj pol pickico mas glih takop k vse druge-mogoce lepso al pa malo manj lepo-kaj te boli.
uzivaj pa je, pa naj še drugi ko jo bodo gledali ! ce koga vidis da slika se mu se zanalasc nastavi pa ga bo sram ratal.
al pa pojdi tja pa reci da si zelis da te slika v tamalo direkt.

ja, tehnika je toliko napredovala, da zadostuje, da ima sliko tvojega obraza, pa ga že lahko “prilepi” na katerokoli in kakršnokoli telo. le zakaj bi čakal, da te slika nago. daj no.

Očitno si velik paranoik 🙂 Sam pa mislim, da je kopanje s kopalkami nekaj podobnega kot oblačenje muslimank – pa nič slabega o njih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close