MED OTOKI
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › MED OTOKI
Jadranje na 8,5M jadrnici, meseca avgusta , izhodišče srednji jadran.
Prosti sta dve mesti (skupaj bomo štirje), lahko si posameznik, posameznica, prijatelja ali prijateljici oziroma parček, sam da je dobra volja in veselje do vetra sonca in vode. Okvirna cena 200 eur + hrana (cca 10.000).
LP, NINA
In za kako dolgo planiras?
Teden dni. Po tem jadranju namreč bom še en teden mal na “trdnih tleh” apartamji + šotor , tako da tudi tukaj lahko kdo gre zraven.
LP
Teden dni je malo, premalo..
Prve tri dni se privajas, drugi teden uzivas, tretji teden si ze cisto domac v gusarskem okolju, cetrti teden, ko se gre domov se ti zdijo stirje tedni cisto premalo 🙂
…..????………kolikokrat si pa bil na jadranju………
upam da poznaš pogoje najema in CENE
glede cene se strinjam ja.
Jest sem vsako leto za kaksne 3 tedne, samo ne z jadrnico ampak z malo barko..
Kam bi pa sli med otoki? Greste to prvic al ste sli ze veckrat, jadrat ali lenarit?
Mene bi zanimali juzni otoki od visa dalje za jadranje.
Nina, jaz in moj fant sva za. Me pa se nekaj zanima. A bo skiper zraven, al ze sama oblvadas? 🙂 In ce bo zraven, koliksna je cena se tega, ali je ze to vse vsteto? Pa mail sem ti pisala, lahko kar na mail odpises.
Skiperja ne bo zraven, cena ki sem jo napisla je 95% fiksna v odgovor Boštjanu pa lahko rečem da ruta ni izbrana in bi jo dogovorili.
P.S. ste slučajno nudisti?
Hm, midva sva definitivno za in ja, sva nudista. Sem ti sicer pisala na mail, pa nic odgovora, tako da…pisi, pa se bomo kaj zmenili, ce si tudi ti za.
ojla. a si ze dobila sopotnike za jadranje-ce nisi, se oglasi-s prijateljico sva zainteresirani. lp anja
Na mailu sem dobila tvoje sporočilo in ti poslala svojo telefonsko.
LP, NINA
nina te pokličem danes ali jutri. lp anja
ŠE VEDNO IŠČEM…………
Zdravo!
Sem zainteresiran.Ti lahko pišem na email?
Forum je zaprt za komentiranje.