Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zdravstveno zavarovanje v tujini

Zdravstveno zavarovanje v tujini

Ojla

Obstaja kar nekaj mednarodnih zdravstvenih zavarovanj z zdravstveno asistenco v tujini: ELVIA pri Zdravstveni zavarovalnici Vzajemna d. v. z., Mercur Assistance pri Zavarovalnici Triglav d. d. in CORIS pri Zavarovalniški hiši Slovenica d. d..

Zanima me za katero zavarovalnico se odločate in zakaj?
Kakšne imate izkušnje v primeru nezgod?

Pozdravček Miša

meni sta se V in C zamerili. In zame NE obstajata! Nista obciji.
Nazadnje sem poizkusila s Triglavom, vendar -hvalabogu- ni bilo nic. tako, da nimam konkretnih izkušenj.

Kaj misliš z V?
Zakaj sta se ti zamerili?

Jaz ima slabe izkušnje s corisom. obljubljajo veliko, nakoncu pa sem mogla vse plačat sama.

Kaksne izkusnje pa imas z Elvio?

V kot Vzajemna
C kot Coris

SLABE.
Ne vem, če je pametno o moji nesreči razglabljat na javnem forumu. Sploh pa o nesposobnosti tako Elvie kot tudi Vzajemne (pri nesreči sodelujeta). Obup!

Ah daj no! Res zelo pomagaš.

Napiši za božjo voljo kaj se je v grobem zgodilo, pa zaradi mene lahko uporabiš izmišljena imena oseb in krajev, če se bojiš, da te bo kdo tožil.

Sicer ne vem kaj naj si mislim.

Kako te je pa Coris zaštihal?

Vnaprej hvala, če se boš odločila deliti izkušnje z nami.

Z Elvio imam izkušnjo iz Turčije. Če ne pričakuješ čudežev in si malo strpen vse uredijo: prevoz z rešilcem do letala (Van), polet v Istanbul, noč v bolnišnici in letalo Zirih – Ljubljana ter rešilec v KC. Vse v 4 dneh od klica v pisarno v Parizu. Sporazumevali smo se v angl., dalo bi se pa tudi v srbohrv. Verjetno je vse skupaj odvisno od sposobnosti njihovega predstavnika v določeni državi. Na spisku so zelo ekzotične države in v usluge tam močno dvomim!
Igor

A kdo slučajno ve, kako je s CareMED-om, ki ga ponujajo na STA-ju?

nesreca z rent-a-carom (jaz gostja v avtu). sprejem v bolnico je bil zaradi zavarovanja avta in NE zaradi Elvie. Naslednji dan se kontaktira Elvia, kjer so mi rekli, naj si poskrbim za spat (SAMA!) in da nej bi me kontaktiru njihov predstavnik v tej drzavi. Predstavnika ni blo. Zdravnike sem mogla iskat sama. In sele ko sem klicala na Vzajemno (prej na Elvio) in sem prosila za posredovanje prek prijatelja, se je Vzajemna zganila in so kao začel urgirat. to je blo kakšen 5dan. Potem so se začel na Elvii tut ful opravicvat. zrihtal pa se vedno nic. Obljubljali so mi prevoz domov takoj. Jaz sem čakala 10 dni! in koncno prisla doleta domov. 10 dni!!!
Pa ni bila eksoticna drzava. Bila je MEHIKA, pa se to Yukatan!

coris je druga zgodba. ful tragicna. in tega ne bom omenjala. je blo pa tole kar pise gor na potenco!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close