Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma v Novalji na Pagu

Apartma v Novalji na Pagu

Hojla,
glede na to, da imamo enoletno punčko, smo se odločili za dopustovanje na otoku Pagu (Novalja)- baje čisto okolje, lepe peščene plaže ipd.

Vendar pa nas je ob iskanju apartmaja na internetu in preko katalogov agencij zmedla ogromna količina ponudb apartmajev, kjer večinoma rezerviraš željeno velikost apartma, ob prihodu pa ti dodelijo lokacijo.To nam ni všeč, saj bi pred odhodom želeli vedeti, v katero apartmajsko hišo gremo in kaj le-ta nudi. (po možnosti čimbljižje peščeni plaži, otroško igrišče ali vsaj vrt s senco, bližino trgovine …

Mi bi želeli lepo urejen apartma z ločeno spalnico, devno sobo ali bivalni prostor s kuhinjo, balkon ali teraso v terminu od 12.7.-19.7. 2003. (vem, da je to kmalu, toda še večje težave smo imeli z iskanjem apartmaja v prvotnem terminu od 27. julija naprej.)

Naprošam vas, ki ste že veliki poznavalci dopustovanja na otoku Pagu za priporočila apartmajev in po možnosti kontakte.

Lp
Mima

Mi smo se pravkar vrnili iz Stare Novalje. Zelooo zadovoljni. Apartma, kjer smo bili je prost le še v terminu 21. 8. do 28. 8. Lastniki so zelo prijazni. Pokličite jih, morda vam lahko kaj svetujejo pri sosedih. Najdete jih na strtani http://www.inet.hr/~daharami
njihov e-mail pa je mladen.haramincic@gs.tel.hr

Mi smo bili v Novalji od 22.6. do 25.6. , domov smo se vrnili predčasno. Zakaj? Tamala je dobila vročino, zamašen nosek skratka prehlad. V Novalji ni sence! Apartma je bil peklensko vroč, tako da smo cel dan ždeli na vrtu pod drevesom. Ponoči sem upala na miren spanec, pa sem se zmotila, saj je bilo naši miški tako vroče, da sva noč preždeli na balkonu. Naj ti povem, da sva midva z možem zaljubljena v Pag, tja hodiva že vrsto let, vendar po teh treh dneh sva se odločila da kakšno leto ne gremo več, da malo zrasemo. Ne vem, če si že bila v Novalji, peščene plaže so, vendar vse oddaljene od mesta, nujna vožnja z avtom do katerekoli plaže. Ob cesti v zgornjem delu Novalje je sicer skoz “plaža” ampak verjetno ti nimaš take v mislih. Lahko ti dam našo tel. št. če te zanima. Drugače pa kot sem že rekla, je to zelo nesenčnat otok, tako da se nimaš kam dat med tisto 11.-16. uro. Razen seveda Straško , ki je senčnat.
Nisem ti hotla zbudit slabih občutkov, ampak mi smo bili kar razočarani!

Zdravo!

Tudi mi gremo letos na Pag – v Gajac. Poskusi poklicati na recepcijo RONA trade d.o.o. v naselju. Mogoče pa bodo oni imeli kakšen prost apartma v tem terminu. Tel. 00385/53864-735 delajo od 8.00 do 16.00.

Lep pozdrav, Janja

Mima, moji sorodniki oddajajo apartmaje na Pagu, je pa nekaj km severno od Novalje – če pride tudi to v poštev (Jakišnica), ti lahko pošljem prospekt po mailu! (moram pa se še pozanimat, ali imajo prosto v terminu,ki ga želiš)
Lp, Maja

TUDI MI HODIMO ŽE 10 LET NA PAG IN SICER V NASELJE VARSAN, KJER JE ZALIV Z MIVKO IN TUDI SENČKO NAJDEŠ. DRUGAČE PA JE NA PAGU OGROMNO LEPIH PLAŽ, SE PAČ MALO ZAPELJEŠ. MI SMO ŠLI TJA V NAJHUJŠI VROČINI Z MIŠKO STARO 7 MESECEV IN PREŽIVELI ENKRATEN TEDEN. V VARSANU IMAJO NAŠI PRIJATELJI IZ RIJEKE 2 APARTMAJA ZA 4 OSEBE. LOČENA SPALNICA, KOPALNICA IN DNEVNI PROSTOR S KUHINJO. PA ŠE TERASA. DO PLAŽE 50 METROV PA ŠE TO NE. ČE SI ZAINTERESIRANA NAPIŠI PA TI POSREDUJEM TELEFONSKO ŠTEVILKO. VARSAN JE 9 KM IZ NOVALJE PROTI LUNU.

Hojla,

hvala vsem, ki ste se tako potrudili z informacijami. Včeraj me je tako zagrabila panika, da bomo ostali praznih rok (vsi apartmaji, ki so mi bili na internetu všeč, so bili zasedeni), da sem se v iskanju podvizala in danes dobila potrditev za apartma v Stari Novalji.

Ni sicer tisto, kar sem si vroče želela, toda po sliki sodeč je Ok. Vse, kar me sedaj skrbi je le huda vročina in pomanjkanje sence, sicer pa bomo videli.

Še enkrat hvala…

Mima

V Stari Novalji je kar nekaj plaž s popoldansko senco. Upam, da bo taka v vaši bljižini.

V Stari Novalji je lepa plaža Trinčel, ki ima tudi borova drevesa.
Da pa prideš do sence, moraš biti tam pred 10 uro, ker je potem ponavadi že zasedena.

LPL

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close