Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp”čikat”na malem lošinju

kamp”čikat”na malem lošinju

živjo!letos bom vrjetno odšla na mali lošinj na morje vrjetno v kamp,ker je še najbolj poceni zadeva.
no pa me zanima kašne imate izkušnje z kampi tam nasploh,plažo,restavracijo…je kje kašna zabava,tudi za mladino in podobno?
aja pa če gre kdo od 17.-30.7. v kamp na mali lošinj naj se javi:)-tko za spoznanstvo:))

Haj,

vlih prejšnji teden sem se vrnila s kampiranja v kampu Čikat in sicer mi je bil kar všeč, saj kamp leži v borovem gozdu, tako da imaš cel dan senco, sanitarije so kar čiste, obala na Malem Lošinju je drugače kamnita, kamp ima svojo urejeno plažo, sicer nič posebnega a se da. Jaz sem bila tam sedaj ko je predsezona in ni bilo kaj preveč zabave v samem kampu, ampak verjetno tudi v sezoni ni ne vem kaj. Kamp ima svojo restavracijo, ki pa je ne priporočam, ni bila dobra hrana, ampak tudi v mestu sem bila razočarana, morda nismo imeli sreče z izbiro. Všeč mi je bilo to, da je okrog otoka speljana peš potka, tako da imaš možnost sprehoda ob morju, prav tako pa lahko tudi kolesariš. Drugače pa je bolj pestro v samem mestu Mali Lošinj in Veli Lošinj. Aja, morje je tam čisto, na plaži še en bife in to je to. Drugače pa se počutiš kot da si doma v Sloveniji, sami slovenci povsod.

LP

Mi smo bili že večkrat v tem kampu, predvsem zaradi sence in čistega morja. Zadnjič lani po 10. avgustu. Gneča. V bistvu smo čakali eno družino, ki je pakirala, da smo potem mi postavili šotor (ne velik), sicer smo mislili že iti drugam, ker sploh ni bilo prostora. Temu primerna je potem gužva na plaži in v trgovini. V zadnjih 7 letih sploh niso ničesar novega naredili. Tople vode med 16. in 24. uro sploh ni, ker zmanjka. V kampu je glasba zvečer v omenjeni restavraciji, druge zabave ni. Lepo je zvečer v Malem Lošinju. Z restavracijami smo imeli tudi mi smolo, tako da si raje kar sami kuhamo. Hodili smo na hotelsko plažo, ker imajo tam tuše. Če me spomin ne vara, smo dali za šotor, avto, 2 odrasla + 2 otroka cca. 8.500 SIT, kar se mi sploh ne zdi malo za tako slabo urejen kamp. Je pa res, da čist zrak, senca in čista voda tudi nekaj pomeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close