MAREDA
Lep pozdrav !
Mareda pravzaprav ni nič posebnega, odvisno od tega kar pač pričakuješ. Mi smo bili tam lani in tudi letos gremo tja. Plaža je betonska, delno betonirana, na enem delu je tudi navožen pesek , vendar je tam ponavadi neznanska gužva.
Na plaži je peskovnik, pa nekaj igral.
Vendar smo mi lani odkrili plažo pri hotelu Maestral – 4 km iz Marede.Krasna prodnata plaža, senca, če jo želiš seveda, zmeraj smo našli parkirni prostor,ki se ne plača, prav tako tudi plaža ne – no vsaj lani je bilo tako.
V naselju je trgovina, restavracija, 2 piceriji. Zvečer tudi lunapark, vlakec – ta bo najbrž navdušil vašega malčka…
Če te zanima še kaj ,kar vprašaj. in še malo radovednosti – kdaj pa boste tam ?
Morda se pa vidimo.
lp mr
V Maredi smo bili za 1.maj, v službenih stanovanjih v blokih. Ko smo želeli na plažo skozi kamp nas je ustavil vratar in dejal, če hočemo na plažo moramo plačati mislim da 20 kun po osebi, ker je kamp privat in da je plaža za nas drugje. Jasno, da nismo plačali, ker nas je 5. Potem smo šli na plažo ob ograji kampa, hodili smo 20 minut in prišli na totalno neurejeno plažo, ki za našega 20 mesečnika sploh ni bila primerna. Tako, da smo se potem vtihotapili na plažo kampa kar ob obali. Ko smo šli nazaj v stanovanje je bil na vratih kampa drug varnostnik in nam ni delal problemov. Drugi dan smo se ravno tako vtihotapili na plažo, ob povratku pa zopet tisti vratar, ki nas je vprašal kje smo prišli na plažo, ko sem mu povedala, da okrog je dejal da naj gremo potem še tako ven. Ker smo ga lepo prosili nas je spustil mimo. Tako da v Maredo nikoli več.
Sicer so nam na recepciji, ko smo vrnili ključ rekli, da bodo uredili do sezone svojo plažo, kar malo dvomim ker do takrat še niti začeli niso z deli.
Upam, da vas nisem prestrašila in čim lepši dopust vam želim.
Aja, kamp je drugače lepo urejen.
mi smo bili ze veckrat v maredi, plaze so sicer dobre, ampak tiste na desni od vratarja se ene 15 minut hoje skoraj do nude, ampak to je primerno za starejse otroke, mladino in odrasle, ker so skale in je kvazi divja plaza. moja sestra je bila z dvema punckama in ni nasla niti metra placa na betonski plazi, ki je sicer urejena za “tamalcke” ampak je taka guzva, da je brez veze. so pa potem tudi hodili ven na plazo, proti novigradu, tudi ene 4 km stran, kjer je bilo mirno in plitko. za otrocke. drugace je mareda en sam dolgcas. se posebej za mladino in mlade parcke.
Pozdrav !
Res je , da moraš vsakokrat pokazati vratarju karte, le te pa dobiš, če letuješ preko firme na recepciji .Potem pa ni več noben problem.
Je pa res , da je pri hotelu Maestral veliko prijetnejša in otročičkom prijaznejša plaža.
Me je pa lani res začudilo, da so bile tam tudi skupine najstnikov in se prav veselo zabavale beri žurale.
Ampak nas to ni motilo, tudi mi smo bili včasih taki ; našemu malčku pa je čisto vseeno – ko on enkrat zaspi lahko drugi delajo kar hočejo.
mr
Forum je zaprt za komentiranje.