Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sveže novice iz djerbe

sveže novice iz djerbe

Včeraj je kolegica prišla iz Djerbe. Tam je bila s triletno hčerko. Imeli so se super, edina težava je bila da je tamala dol staknila norice, smola pa taka. NO ampak nič hudega s sabo je imala claritin, imajo pa super zdravstveno oskrbo, baje ena privat bolnica, jih je vodička peljala tja in so bili ful prijazni. Uglavnem res je rekla kot ste že povedali pazit kje jeste, oni so jedli samo v hotelu pa so imeli kljub temu vsi po en dan driske, pa je še včeraj hodil mal za njim, medtem ko je imel en slovenc ki so ga srečal v hotelu drisko 4 dni. Torej linex je treba definitivno vzet sabo. Voda samo ustekleničena, ker jo še domači ne pijejo, je slana. Sonce zelo močno, oni so bolj temnopolti, nimajo težav z opečeno kožo pa so se mazali s faktorjem 20, ker jih je prvi dan zažgalo, varljivo temp. je okoli 35 stopinj a ves dan po malo piha veter in nimaš občutka, pravi da so bili na plaži ves čas pod slamnatimi marelami, a očitno sonce prodre skozi, tako da pazite tudi glede tega. Onedva sta bila v najdražjem hotelu na otoku, in sta ga ful prehvalila medtem ko se se drugi turisti iz drugih hotelov malo pritoževali glede hrane in postežbe. Mi z družino smo hoteli tudi tja na dopust pa imamo 8 mesečnico pa nam je odsvetovala, pravi da je za tako majhne otroke kos primernejši, pa je verjamem ker ona je prepotovala že pol sveta in se spozna na take stvari. Tko da bomo letos odmislili Djerbo bomo šli kako drugo leto. DRugače pa pravi da je otok lep, sicer ne tako zelen kot drugi grški otoki, da so ljudje ful prijazni itd
Upam da sem bila dovolj izčrpna, pa lepo se imejte.
lp MAtejaK

Najlepša hvala. Me pa malo skrbi tista driska…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close