Kampi v južni Dalmaciji
drage forumovke in forumovci!
smo zapriseženi kamperji, zato se tudi letos odpravljamo v kamp. tokrat smo si za cilj izbrali področje južne dalmacije (makarska riviera, dubrovniški okoliš). ker smo otoke večinoma že “obdelali”, bi šli tokrat na celino. zanimajo me vaše izkušnje in predlogi glede kampov na tem področju. vsake informacije bom zelo vesela.
aja, ker imamo 2-letno hčerko, smo tudi malo bolj “zahtevni” – ne preblizu ceste, na plažo ne čez cesto, ne prestrma pot do plaže, sanitarije pa morajo biti čiste in urejene ne glede na to, da imava otročka.
torej, kaj predlagate? sem iskala malo na netu, vendar verjamem, da je še veliko skritih kotičkov, ki jih na netu ne objavijo, vi pa jih morda poznate (razni privat kampi).
najlepša hvala za vse ideje in lep pozdrav!
urša
Mi smo bili dvakrat v kampu Dole pri Zivogoscu (okrog 30 km juzno od Makarske). Pred leti se nam je zdelo odlicno (lepa plaza, lepe sanitarije, topla voda tudi za pomivanje posode), lani pa se je zadeva kar precej spremenila. To je predvsem posledica vecje guzve. Gostje so v veliki vecini vzhodnjaki (tako kot povsod na jugu), precej je tudi Bosancev. Smo bili kar malo zalostni, saj je bila podoba pred par leti bistveno lepsa.
Sicer je pa glede cistoce zadeva se vedno bistveno boljsa kot v nekaterih drugik kempih (Orebic, Dubrovnik), ki smo jih ravno tako obiskali lani.
Forum je zaprt za komentiranje.