pacifik
mam sele avgusta dopust:(
sicer pa….pisi mi kej na: majbla@hotmail.com
pravzaprav sem tam že bila, ampak sem vedno znova očarana nad exotiko, tko da se temu težko uprem.
lahko se oglasiš na moj e-mail tenisha_at@hotmail.com, če te kaj konkretno zanima.
Zakaj pa ne letis v Avstralijo v Sidney ali Melburne (ne vem ce sem prav napisala), pa od tam na Pacifik? Po moje zna biti dosti ceneje, ker do Avstralije je let. karta cca 190 000 SIT ali nekaj vec. Iz Avstralije pa imas povezave na pacifik, ker je dokaj blizu. Ne verjamem, da bi iz Avstralije na otoke dala vec kot 60 000 SIT. Ne vem, samo moje mnenje! Tako nekako sem sama preracunavala, ko sem tudi jaz razmisljala o moznosti potovanja na Salomonove otoke….
Malce se pozanimaj! Mogoce bi iz Avstralije naprej sla cisto na svojo roko in kar na letaliscu kupila karto za naprej!?!?
lp
Ja, Jessy, na Solomonove otoke ali Fiji ter kaj podobnega se bi mogoce slo, ki so zelo blizu Avstralije. Drugace pa dvomim, da se splaca, posebej Francoska Polinezija ali kaka Samoa, ki pa sta posteno dalec. Drugace pa se moras pristeti, ce gres preko Avstralije, ceno vize za Avstralijo (torej okoli 15k) in na koncu prides na skorajda enako ceno.
LP
ojla
matjaž ima kar prav. nekateri otoki so kar težko finančno dostopni. odvisno je pač kam greš. sem se že vse pozanimala. brez skrbi. sem že bila na otokih. ampak me spet vleče.
včasih je tudi problem če si časovno omejen. potem nebi izgubljala časa na letališčih in čakala na povezovalni let. nekateri leti so bolj drugi manj pogosti. če izgubiš kakšen dan še gre, ampak kakšen teden pa ne bi čakala. sicer pa je to stvar vsakega posameznika.
s
jaz vam vsem priporočam državico Kraljevina Tonga, baje najboljše mesto na svetu kjer lahko opazuješ kite in plavaš z njimi. jaz sem bil v februarju, a takrat ni bila sezona kitov. državica je resda majhna, turistično nerazvita, a zato zelo prijazna i s prelepo naravo. priporočljivo za zaljubljence, nikakor ne za žurerje!
za podrobne info se mi lahko javiš na mail tenisha_at@hotmail.com
grem za 3 tedne v avgustu
s
na tahitiju sem bila nekje pred 5-timi leti tako da so cene verjetno malo drugačne, ali pa tudi ne. na sploh je francoska polinezija malo dražja. takrat sem dala za karto 270.000. na mooreji imaš možnost celo kampirati, so pa tudi bungalovi tako da ni panike. se da tudi poceni skoz pridt. jaz sem bila sicer v bungalovu, sta pa bila zraven tudi celo 2 šotora. tako da o pretiranem kampiranju nebi govorila. morda pa je sedaj malo drugače. če te turizem odvrača, ti svetujem da greš kam drugam. je vse bolj skomercializirano, ampak jaz sem se vseeno imela super.
s
Forum je zaprt za komentiranje.