Najdi forum

Išćem sopotnika za mehiko poleti. Po možnosti koga z izkušnjami s potovanji preko celine.
Vedno navdušena indijanka,…

Jaz bi bil za eno poletno mehiko. Izkusnje z različnimi celinami tudi ze imam. Za koliko casa bi pa šla? Če daš en pravi elektronski naslov, bi se lahka bolj podrobno zmenla.

LP Vasco

Ful si želim it tja, vendar še nimam izkušenj z medcelinskimi potovanji, sm pa nora na indijance in je to moja življenjska želja.
Za kolk časa? Kakšen mesec mogoč al pa več,… se prilagajam. Sam vem, da manj kot za tri tedne ne, ker mi je škoda dnarja, ker bo zihr dost za videt oz. bo tolk časa še premalo.
Povej še ti kej, zakaj bi šel. Ti dam naslednič pravi e-naslov. Vse sorte čudaki so na netu,… Mam že neki slabih izkušenj:).

indijanka

Bi šla mogoče oktobra?

Možno, da nam sprejeta na faks, tko da v tem primeru obstaja možnost, da bi mi uspelo it tut oktobra. Načeloma da,…

Jaz sem zainteresirana za oktober. Sicer pa tudi če boš sprejeta, ne boš veliko zamudila oktobra.
Sporoči ko boš kej več vedla oz. se odločila.

MIci a ne ves, da ce kliknes na ime (obarvan z modro in v tem primeru si to TI) direkt dobis email naslov!
Jaz razmisljam o Mehiki oz. se raje Srednji Ameriki enkrat septembra oz. v nizki sezoni. Za cca 2 meseca.

Pa iščeš koga za s sabo?

Za Pinki: naslov ni pravi, je sam za registracijo. Žal imam nekaj slabih izkušenj že s takimi stvarmi.

Ja, iščem sopotnika, ki že ima nekaj izkušenj. Šla sem po Evropi, ne pa še “čez lužo” in tudi to moram enkrat sprobat.

Kakšne slabe izkušnje imaš?

O tem nisem še nikoli razmišljal, daj razloži kaj se je zgodilo.

Ej, tud mene zanima vse tole…sam tud jst nimam nobenih izkušenj z medcelinskimi potovanji…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close