Kamp na Cresu ali Lošinju
Avgusta bi šla rada kampirat na Cres ali Lošinj v manjši, miren, zelen kamp s peščeno plažo. Na naslovu: http://www.camping.hr nisem našla nič primernega. Ali kdo ve za primeren kamp?
Naša družina je že dvakrat letovala na Cresu, samo ne v kampu, temveč v apartmajih , ki jih ima firma. To je bilo v Miholaščici, malo naprej je Martinščica in tam je tudi kamp. Enkrat smo šli tja peš, je bolj umirjeno in sedajle razmiščjam, kakšna je že plaža, pa se ne morem prav spomniti – mislim, da so mali kamenčki. Iz Cresa smo šli enkrat na izlet v Mali Lošinj in pelješ se mino Nerezin, kjer je tudi kamp, samo ne poznam . Pozna pa to okolico moja sodelavka in pravi, da se že več let vrača tja in da ji je zelo všeč, pa mislim tudi, da je dobra klima dol. Drugih izkušenj pa nimam.
Lep dopust, kjerkoli že boš!!
Meni je bil zelo všeč kamp Punta Križa (Baldarin) čisto na koncu Cresa. Tam smo
bili pred štirimi leti. Sam kamp nam je bil zelo všeč, sence je bilo dovolj. Razdeljen je na nudistični del in pa tekstil. Trgovina je v kampu sicer majhna a je bila dobro založena. V bližini je kar nekaj zelo lepih zalivčkov. Poiskati jih je treba peš ali pa s čolnom. Slišala pa sem, da so nekateri imeli predlani težave v kampu zaradi pomanjkanja vode in komplikacij zaradi postavljanja dodatnih šotorov oz. “jurčkov”-
vrtnih šotorov. Če je bil kdo lani tam, bi bila vesela če pove svoje izkušnje.
Sicer pa ko smo bili mi tam, je bilo vse v redu.
jaz tako kot Daisy hodim že 20 let (že s starši kot otok- dojenček) v kamp Bijar! Gremo vsako leto (sedaj sama s fantom), in jaz še sploh nisem bila drugje na morju! Tukaj sem pa en mesec skupaj! Je tok fajn! Meni je še posebej všeč, ker ti ni treba iskati senčke, kapm je v samih borovcih,…Všeč mi je pa tudi, ker je tak mir!
Upam, da če se boste odločili za ta kamp, da se boste imeli super!
LP, katja
lani je bilo e bolj katastrofalno – gneča takna, da ni kam stopiti – tisti, ki kamp poznajo, si lahko samo mislijo, kakno je bilo v kopalnicah (le po dva tua za moke in enske). Voda – ko si se tuiral, je topla tekla samo po kapljicah, posodo pa si lahko pomival (je tekla voda), če ni bilo preveč “pomivalcev” naenkrat. Ker je kamp privaten (v najemu) je bil lastnikov edini komentar na nae pripombe – lahko bi bilo e slabe.
Forum je zaprt za komentiranje.