zasluzek z ulicno prodajo
Fantje pa saj vam ni treba sluzb iskat. Pred leti je nastopil konfikt med menoj in delodajalcem, takrat sem sklenil da je konec obdobja da bom se za nekoga delal, ga prosil za placo, se izpostavljal pred emigracijsko sluzbo itd. Bil sem v juzni Franciji /Nici/, nasel sem zelo zanimiv in poceni artikel, ki ga celo do danes se ni nihce ponudil na ulici in prodaja je stekla. In kamor koli sem odsel, sem vedno poiskal ulico za ulicne umetnike, kjer je z zakonom dovoljena ulicna prodaja. ZA TO NE POTREBUJETE VIZE, STATUSA, PODJETJA, NE REBITE PLACEVATI DAVKA itd. V glavnem tako ali drugace na teh ulicah velikih metropol prodajajo samo tujci. Celo jezika vam ni treba znati. Poiskati morate unikaten artikel pa bo slo. Za primer:meni bolgarsko podjetje po posti posilja unikatne parfume v unikatni leseni embalazi, v bolgariji stanejo le 1.5 evra/kos, na ulicah pa gredo v promet po 10 evrov. Kadar se ukvarjam s prodajo, to pocnem le od stirih popoldan pa do desetih zvecer, teh nekaj uric pa mi prinesejo najmanj 100 cistih evrov, ob vikendih, ko je vec ljudi na ulici tudi po 300-400 evrov. Torej? Sam sem ze prodajal v Nici, Barceloni, Dublinu, tako da je zadeva preverjena. Pa ce se koga zanima, kje v bolgariji se lahko kupijo parfumcki, mu lahko posljem naslov. Dobro bi pa vseeno bilo, da se ne bi znasla dva na isti ulici z istim artiklom. So pa dobra zadeva, ker so majhni, dokaj lahki, narejeni so iz Rose Damascena, tako da je tudi vonj unikalen in kamorkoli greste vam jih lahko posljejo po posti. Podal sem le eden primer, uporabite domisljijo, pa vam morda ne bo vec treba iskati sluzb.
ja tudi jaz sem ze prodajal nekaj stvari po ulicah. Toda moj glavni problem je bil, da nisem nikoli nasel zares poceni artikla. Zgodilo se je ze, da je nekdo prodajal na ulici enak artikel po ceni, kot sem ga jaz kupil pri nekem podjetju!, torej nisem mogel nic zasluziti na tej ulici.
Ni mi jasno kje nekateri zvohate tako nizke cene:), kot naprimer ti britanija parfum v leseni embalazi za samo 1.5eur! A si ti po naklucju naletel na to bolgarsko podjetje ali kako?
Hvala
britanija ne vem ce ves mail moj: veselidolenc@yahoo.com
se enkrat hvala!
Tadej, ne morem ti videti emaila, zato ti podatek objavljam tukaj:
Ker imam njihov naslov v cirilici, nimam pa taksne tipkovnice da ti ga napisem, ti posiljam njihov e mail naslov: bulgarianrose@bitex.bg
Kontaktna oseba za prodajo v tujino je gospa Simeonova, njen telefon pa je 0035988792276.
Srecno s prodajo!
Veselidolenc, ce se bos res spravil prodajat parfume v Francijo, ti zdaj poleti priporocam juzno Francijo in sicer Cannes. Od filmski palaci je zelo majhen park, od vecernih urah tam poteka ulicna prodaja, v glavnem Africani prodajajo izdelke iz Afrike, Americani izdelujejo tatuje, vzhodnjaki prodajajo bizuterijske izdelke, kak slikar prodaja slike, itd. Skoraj vsak turist v juzni Franciji obisce tudi Cannes in filmsko palaco, tako da je lokacija odlicna, Francija pa je tako ze priznana po svetu kot ena najvecjih proizvajalk parfumov, tako da jih turisti tudi masovno kupujejo po trgovinah. Vsekakor tako unikatnega kot ga bos imel ti, ga v trgovinah ni moc najti, tako da bos ob pravem trenutku s pravim izdelkom na pravem mestu. Pa oglasi se kaj na netu.
Pa se nekaj! V skoraj vseh vecjih supermarketih v Franciji /v glavnem se nahajajo v industriskih conah/ prodajajo mizice za ulicno prodajo, stane nekje 10 evrov in je zlozljiva. Vsekakor priporocam!
In naj te ne motijo uniformirani policaji, ki se sprehajajo po tem parku, trgovina je dovoljena, ce pa so jo v tem casu prestavili na drugo lokacijo, ti bodo pa tako povedali.
Take care!
Forum je zaprt za komentiranje.