Najdi forum

Klenovica

Alo!

Letos imamo namen odditi na dopust v Klenovico.Ali ima morda kdo od vas kakšne zanimive informacije okrog te “vasice”? Hvala za odgovor!

Ne bi te rada prestrašila,vendar meni in večini sodelavcev, tam ni bilo niti najmanj
všeč.Nikakva plaža,samo ena majhna trgovinica,nobene slasčičarne,nič se ne dogaja, kar je pa najhuje-tam stalno piha in morje je konstantno za par stopinj
hladneje kot drugje.Tako da ne preostane drugega kot voziti se v Crikvenico ali
pa južno proti Senju.
“Naša” firma je apartma prodala,ker nihče več ni hotel tja na dopust.

Uf,zdaj si me pa potolažila…,sicer ne iščemo gužve,ker imava 8 mesecev staro hčerko..pa vendarle! Se bo pač potrebno voziti kam drugam.
Alisa vseeno hvala za odgovor!

Jaz imam drugačno mnenje. Tam sem bila pred 3 leti z majhno punčko. Bilo smo navdušeni nad plažo in tišino, če smo pa hodili v Crikvenico v trgovino in na sladoled… Smo se vsaj malo razmigali. Hodili smo z vozičkom, večerno dogajanje je ravno prav odmaknjeno, da pač odideš v miru spat, ko ti hrup ne odgovarja več. Mi smo bili res navdušeni in bi še šli, vendar sem zamenjala službo in izgubila pravico do najema app.

Lep dopust, Lili

Mi gremo v Klenovico že tretje leto zapored in nam je všeč.
Morje je res bolj hladno, vendar se da iti v vodo tudi z otrokom. Mi imamo dva fanta (6,5 in 2 leti), pa nismo imeli problema.
Lani je sicer en dan močno pihalo, in smo šli z avtom v Novi Vinodolski, kjer ni bilo burje in je tudi voda dosti bolj topla. Plaža je tako v N.Vinodolski kot v Klenovici kot za nalašč za otroke (kamenčki), lahko si na soncu ali v senci.
Nas je motilo le to, da imamo apartma precej daleč in smo se na plažo vozili z avtom. Problem je bil le, ko nismo dobili sence za avto. Včasih smo šli tudi peš.
Iz N.V. vozi ladja na izlete na bližnje otoke (mi je povedala kolegica, ki je tudi tam bila že 2x in so šli tudi z ladjo).
Slaščičarna (sicer bolj majhna) je na plaži, trgovine pa mislim, da so 3 (toliko sem jih jaz obiskala).
Zjutraj pa smo hodili v mesto, saj so ribiči vsako jutro pripeljali sveže ribe in smo vsak dan jedli ribe.
Mi bomo v Klenovici od 4.8. do 11.8. Smo pa letos fantoma obljubili, da bomo šli tudi mi z ladjo.
Na plaži prodajajo krofe in štrudel (oboje je full dobro in sveže).
V Senju pa so bile eno leto, ko smo bili tam, vitežke igre, in je full zanimivo.
Sporoči, kdaj greste. Pozdrav.

Začnemo z 05.07.03 – 19.07.03.Apartmaje cca 200m od obale…Kako je kaj z privezom za čoln(gumenjak).Ali je v bližini kakšen pomol?
Še eno vprašanje! Kje je najbližja ribarnica?

Čolnov je veliko privezanih, kaj več pač ne vem, ker me ne zanima.
Ribe smo kupovali kar od ribičev. Ribarnica pa mislim, da je bila potujoča (se mi zdi, da sem jo videla, ampak nisem 100%), druge se ne spomnim.
Lep dopust vam želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close