Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik-ca za kolesarjenje po Slovaški/baltiku

sopotnik-ca za kolesarjenje po Slovaški/baltiku

Halo!
Julija se nameravam odpraviti biciklirat na slovaško. Mogoče z avtom, mogoče z vlakom. Šel bi do konca avgusta. Če bo prevoz avto, bi šlo še na Baltik mal pobiciklirat.
Če koga zanima oz. ima podobne načrte naj se javi na mejl: markoberginc@yahoo.com

Papa
Marko

HOJLA! 🙂
Ej tale tvoj oglas je pa kar zanimiv…a mi poveš malo več o svojem načrtu? Kakšno kolo imaš, kako je s kondicijo, izkušnjami, koliko si star (če ni skrivnost;) , kako nameravaš spat, itd…

Jaz imam gorsko kolo, z biciklom kar dosti potujem zadnje čase, sem iz LJ, stara 20 let…kaj še….ah ti kar vprašaj, če te še kaj zanima 🙂

LP, imej se lepo 🙂 čau

Aloha!

Ja tko je – jst mam tut kar v redu gorca, s kondicijo ni problemov, v planu je spoznavanje določenih predelov slovaške (več dni v enem kampu) in ne samo bezlanje iz enga konca v drug. Za lokacije se še zmenmo, zdej zbiram internet ponudbe.
Aja, star sm 28, na Baltiku sm že bil (če bo tut ta varianta padla), slovaška je še lažja (jezikovno, cenovno je tam nekje ali cenejša).
Spanje je mišljeno po kampih, možno v šotoru, ampak glede na nizke cene bungalovov je bolj verjetna lesena kot platnena streha nad glavo.
Kar kol druzga se lohk zmenmo na mojmu prej napisanmu mejlu

Uživite:)

Kaj pa če bi zraven udarili še kako rundo češke?

Koliko časa pa si nameraval prebit na Slovaškem?

LP, ANa

PS. Kako pa to, da zraven omenjaš Baltik…to je ja zelo daleč od Slovaške?

PS2. Btw. tudi mene zanima tvoja varianta.

Baltik je bil mišljen kot dodatek, če bi se več cajta ostalo gor in bi blo še dost keša in volje (do Litve je s Slovaške kakih 15 ur vožnje). Vse je odvisen od cajta k bi bli gor – tut obisk Češke. Jst osebno raj bolje spoznam eno državo oz. vsaj nekatera področja, kt pa vse možne znamenitosti in zanimivosti da non-stop nekam hitiš in dosegaš zastavljene plane, da si podobn japonskim turistom k sam neki na brzino fotkajo tok d se lohk doma mal postavljajo.
Jst sm mislu okvirno bit na slovaškem kake tri tedne, odvisn od keša, vremena… pa tut kej druzga sm še mislu počet, ne sam biciklirat – v Tatre mal hodit, mogoč ekej veslat ipd.

Če te še kaj zanima in ti interes še čez teden ali več ne bo splahnel me pomejli.
Nameraval pa sm iti drugi teden v juliju.

Papa, Marko

Prevoz je dokočno zrihtan in bo štirikolesnik, kar bo precej olajšalo vse vlačenje krame s sabo. Odhod 2. teden julija, cene pa so glede na dosedanje ponudbe prej nizke kot ne – od 600 sit do 1200 /osebo/na dan (šotor, parkiranje in takse so vključeni v to ceno). Bungalovi so okrog 3500 sit / 4 osebe +-500 sit.
Zato, če je interes bi nas lahko šlo tudi več in lahko ceneje spali v bungalovih kot dva v šotorih.
Kogar zanima naj se javi, samo prevoz bo treba še nakako zrihtat (magari vlak pa se gor dobimo).

Razmislte
Marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close