Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Crna Gora (Budva)

Crna Gora (Budva)

Pozdravljeni

Zanimajo me vase izkusnje, nasveti in vse kar se tice dopustovanja v Crni gori – Budva (lastni prevoz).

če greš z lastnim avtom, ga imej stalno na očeh, še zlasti če imate mal boljšo makino. Pa pazite na cesti, kar se tiče omejitve hitrosti. Ali greste v hotel al kar tako na blef?

S punco sva nameravala it tja in si spotoma mal ogledat Dalmacijo in tam 2-3x prespat, bit en teden v Crni Gori (verjetno bi apartma oz. hotel rezervirala kar pri kaksni nasi agenciji), potem pa se vrniti cez celino in si spotoma mal ogledat Sarajevo in ostala mesta, ki so na poti (ravno tako 2-3 dni).

Sem pa od vecine slisal, da z avtom ni priporocljivo hodit oz. se vozit ;), ker jih baje ful kradejo. Sicer nimam ne ven kaj od avta, sam ce ti ga pa sunejo ni glih najbols.

A ti si bila tam z agencijo?

ne, jz imam od tam “dol” sodelavko in ona gre vsako leto v Budvo, tko da mi je ona par stvari povedala. Je pa Č.gora ratala ful draga, še zlasti tam okol Sv.Štefana. predlagam vama, da si probata od tuki rezervirat apartma, da te dol kaki domačini ne bi glih okol prinesli. Če te kaj zanima, jo lahko vprašam, pa ti javim, kaj se splača bolj.

Če se ti da jo lahko uprasas kok so kej prijazni ljudje dol in ce se splaca uzet apartma na licu mesta al je bols prek agencije. Predvsem pa me zanima kok se res dogajajo kraje o katerih vsi tok govorijo oz. kok je kej varno dol.

Hvala ti

Z možem sva šla v Črno goro pred dvemi leti, malo sva se tudi bala, ker tako govorijo o krajah. Vendar ko sva bila tam, se nisva počutila nič ogrožena in nobenih slabih izkušenj v zvezi s tem nisva dobila. Je pa res, da imava samo Clia, ki za njih itak ni zanimiv. Bivasla sva v kampu pri Sv. Štefanu, vozila sva se vsak dan po črnogorski obali, najine izkušnje z natakarji in drugimi turističnimi delavci so zelo pozitivne – hrvaški so veliko bolj počasni. Edino umazano pa je. Mogoče v Budvi še najmanj. In v Budvi je tudi nočno oz. večerno življenje pestro. Nama ni bilo žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close