KORČULA ali VIS ?
Ponavljam spodnjo prošnjo za kakšen naslov na Korčuli že konec junija. Radi bi polpenzion pri kakšnih prijaznih domačinih, nastanitev pa bi radi čimbliže morja, prodnate plaže, prva ali druga vrsta hiš, vikendov ipd. Lahko je samotna uvala, lahko je manjši kraj. Otroci 5 in 11 let. Preko interneta ponujajo v glavnem samo apartmaje, pa še s tem se težko orientiram, kako je v resnici. Oglasite se tisti, ki ste lani bili na Korčuli v podobnih razmerah, prosim, odstopite naslov.
Jaz posredujem svojega lani iz Hvara.
Lp Tora
Tako Korčula kot Vis sta nekaj posebnega, tukaj ni primerjave. Na
Korčuli mi je bilo zelo všeč, ker smo bili sami v hiši, 30 m pod hišo morje, lastna plaža, senca, zelo prijazni domačini, nekaj enkratnega. In sicer se kraj imenuje Karbuni, moraš pa tam kjer smo bili mi rezervirat že januarja, me je klicala “gazdarica” že januarja, ker da ima že vse zasedeno, če smo zainteresirani. So pa tudi druge hiše na razpolago, vendar se boš morala pozanimat za kakšno telefonsko številko. Še to, tukaj ni možnosti polpenziona, si moraš kuhati sam, je pa sedaj tam ena nova gostilna (dobra) pa morda se lahko tam kaj zmeniš. Ma tudi kuhanje ni noben problem, ker je morje tako blizu, da ti lahko kuhaš in imaš hkrati otroke pod kontrolo.
Tudi cene za apartma niso pretirane, pozanimaj se za kakšen naslov in ti povem, da ti ne bo žal.
Srečno in lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.