neum
MOje mnenje. Ko sem šla v Dubrovnik, sva se z možom ustavila tudi v Neumu. Šla sva en điro in ugotovila, da kar je preveč, je pa preveč. SVINJARIJA je taka, da te kap. Neumu priprada zelo malo obale in temu primerno se na tistemu koščku drenja CELA BOSNA. V bistvu drugih turistov nisva videla, kot samo bosance in nekaj padalcev od drugod. Hoteli so še vedno v ruševinah, iz katerih raste trava in celo že grmovja in drevesa. Mislim, da sta en ali dva hotela prenovljena, ostalo je enako kot takrat, ko so bonbandirali. Plaža je usrana, morje prav tako, trgovska ponudba v stilu tržnice (vse živo – šverc roba). Ne vem, no, ampak midva sva po hitrem postopku odpeketala dalje.
Če imaš možnost, odjavi. Zadeva niti slučajno ni takšna, kot se kaže v prospektih.
Hvala za vaše izkušnje. Sem pa sedaj v veliki dilemi, sva se s prijateljico že skoraj odločili, da greva dol, ker je od tam veliko izhodišč za razne izlete, saj se ne misliva cel dan cmariti na soncu. Sem že prej slišala, da je umazano, ampak res dokler ne vidiš ne verjameš, če je pa še morje umazano, pa je to res “tumač”. Morda pa bi bilo boljše v Črni gori ????!!!!
O Črni gori imaš komentarje nižje na koncu te strani. Se mi zdi, da ravno tako ni najboljša izbira.
Osebno, ti jaz bolj priporočam, da se nastaniš v Makarski ali bližnji okolici (krasne plaže, čisto morje, dogajanje…), ki je tudi dobro izhodišče za izlete. Mi smo naredili tako, potem pa izleti mimo Neuma do Dubrovnika, Mostarja, Medžugorja….kar te pač zanima.
Nina, če sprašuješ mene. Šli smo v Makarsko v Hotel Biokovka preko hrvaške agencije Maestral Split. Rezervacijo in vse ostalo smo opravili preko e-maila, telefona in vplačilo ob rezervaciji smo opravili preko položnice. Ostali del pa smo plačali na licu mesta v hotelu, kamor se je določeni dan oglasil njihov predstavnik. Ni bilo problema. To je bilo pred 2 leti. Cena za 10 dni je bila nekje 70.000 sit /oseba, POLpenzion. Me je jezilo ker v SLO agencijah si moral vzeti 7 ali 14 dni, pa še cena je bila tudi višja.
Saj ne, da bi delala reklamo za hrvaške agencije, ampak na tej agenciji so bili takrat res prijazni in ustrežljivi. Kakor včasih Hrvate grajamo, si nekateri zaslužijo tudi pohvalo.
Lep dopust, kjerkoli že.
Forum je zaprt za komentiranje.