Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam z dvema malčkoma

Kam z dvema malčkoma

Potrebujem pomoč, kam z dvema malima otrokoma na dopust.Stara sta 14 mesecev in 2,5 let.Radi imamo počitnice kjer je plaža peščena ali mivkasta, da je vsaj malo sence.Radi imamo da je mesto živahno, da se kaj dogaja, da greš lahko na kakšen daljši sprehod.Zanima me, kaj predlagate, hotel ali apsrtma.
Lp ika

mi smo bili v Šibeniku -Solaris v hotelu z 1-letnico in je bilo super. Imela sem s seboj kuhalnik, da sem čaj kuhala in mleko, drugače smo ven hodili na kosilo (je pač vsak dan jedla juho ali špagete); je full sence, plaža pa je pesek-ni najbolj OK. Življenja nočnega ni.Mogoče pa greste na Rab -Lopar, mivkasta plaža, plitva voda, sprehajalne poti, še kar življenja, borovci – HN San Marino.
Letos gremo v apartma v Baško vodo – moraš pa sam kuhati. Bomo videli kako bo.
Srečno

Mislim, da je bolje iti v apartma. Tako se boste lahko ravnali po že ustaljenih navadah, pa tudi s hrano ne boste imeli problemov. Ko bosta otročička želela kaj prigrizniti jima boš lahko kadarkoli ustregla. Mi smo vedno hodili v apartmaje – stara sta 3 leta in 1leto in pol. Kam? Najbolje je da malo prebrskata na naslovu
http://www.apartmani-hrvatska.com in malo povprašata. Na tvojem mestu bi izbrala apartma na mirnem koncu vasi ali mesta, tako boste lahko v miru spali in počivali. Zvečer pa na sprehod v vrvež. Glede morja mislim, da je bolje iti malo dalj – od Šibenika navzdol – saj je tam morje bistveno bolj toplo in tudi čisto. Letos gremo v okoico Primoštena in upam, da bomo zadovoljni.

Želim vam veliko sreče pri izbiri in lep dopust!

Apartma. Mi smo, od kar imamo otroke bili na Krku – Šilo, Rabu – Supetarska Draga, Pašmanu – Neviđane, Braču – Postira. Najbolj mi je všeč Brač, tja gremo tudi letos, to pa zaradi prijaznosti, prekrasnega morja in tudi zelo urejenega apartmaja, bližine plaže…
Pred otroki sva pa dopuste preživljala v tujini – Potrugalska, Malta, Skandinavija…

LP B

Pred šestimi leti smo bili prvič v Rabcu. Tamala je takrat imela leto in pol, jaz pa sem bila 7 mesecev noseča.
Dopust je bil krasen. Naslednje leto smo zadevo ponovili, tokrat z enim družinskim članom več, ki je bil star dobrih
devet mesecev. In potem vsako leto, vse do danes, ko so otroci že večji in si upam dlje od Ljubljane. Vedno smo
najeli apartma, tako da nas nikoli ni preganjala ura. Na plaže smo hodili po tretji uri in ostajali vse do zadnjega.
Seveda sem vsako leto imela probleme z zdravjem otrok (vneta ušesa, šesta bolezen, alergija na sonce), pa sem
vedno brez problema prišla do zdravnika v Labinu. Mimogrede tam je tudi krasna tržnica, kjer se da kupiti vso
zelenjavo in sadje, vključno s kruhom in mesom veliko ceneje kot pa na štantih v samem Rabcu. V Labinu sem tudi
vsakokrat takoj po prihodu potrdila konvecijske papirje o zavarovanju. V primeru komplikacij pa tudi Ljubljana nikoli ni
bila predaleč. Mislim, da smo za pot potrebovali kakšne dve ure ali malo več. Nisem več čisto ziher, vem, da ni bilo
predaleč in nikoli pretirane gužve. Ja najpomembnejše sem pa pozabila: vedno smo dopustovali konec junija. Takrat
tudi v Rabcu ni pretirane gužve in na plaži ni problema najti prostora. Tudi tiste težke vročine še ni, ponoči lahko vsaj
normalno spiš pa še cene so pred glavno sezono povsod nižje. Lani se nam je prvič zgodilo, da je cvetelo morje,
drugače pa so plaže lepo urejene, brez morskih ježkov. Ponekod so drobni kamenčki, pesek ali pa skale in beton.
Toliko različnih plaž, majhnih in velikih, kot jih je v Rabcu je malokje.
Skratka jaz imam na Rabac lepe spomine. Letos smo se prvič odločili za drugo destinacijo. Apartmaje sem ponavadi
poiskala kar preko interneta (Kompas-Rabac) in je bilo veliko ugodneje kot preko naših agencij. Če pa te še kaj
zanima pa kar vprašaj.

Nudl kamp v Baški na Krku.

Vsem hvala za nasvete .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close