Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sopotniki – Namibija – Zambija – Tanzanija

Sopotniki – Namibija – Zambija – Tanzanija

Zivjo!

Prav kmalu gremo iz Munchna odrinemo v Namibijo.
Načrtovan odhod je 19.5. za začetek na Dunaju naredimo le Namibijsko vizo, v Namibiji pa urejamo ostale vize. Plan je bolj okviren. Z kombijem malce po Namibiji, do Viktorijinih slapov, preko Zambije v Tanzanijo, morda na Kilimanjaro, če bo čas pa še Zanzibar.
Ta moment smo 3-je večni študenti in 1 ki je študij že končal , v kombiju je torej placa še za 4 podobne nam (avanturisti, vedno nasmejani, taki, ki lahko spijo tudi v šotoru)

Če je še kdo za – naj se oglasi – info@lastminute.si
041 981326 – Mare

živjo!
mene pa zanimajo podatki o letalski karti – cena, čas leta, kje in kako ste jih kupili… koliko stane viza za namibijo…
thx

Glede na to, da poznaš Šerugatov mail, kontaktiraj kar njega. Ker je trenutno v Namibiji, ti bo lahko dal čisto sveže info. glede avio kart, cen in vsega ostalega.

Evo informacij: (bil sem tam pred 1 mesecem)
– viza na Dunaju – 33EUR / 2 dni
– Kompasu doplacas 6000SIT oddas v ponedeljek dopoldan, dobis v sredo popoldan
– formular mora biti nujno izpolnjen z ČRNIM kulijem, podpis obvezno enak kot v potnem listu!!!!!!!!!!!!!
– formular dobis na: http://www.odklop.com/index.php?st=l2&kam=WDH
– karta full ugodna – 104.900SIT z vsemi taksami, poglej zgornji link.
– jaz potujem 22.5. sopotniki bi bili zelo zelo zazeljeni., dol sta ze 2 kolega!

LP, Mare

Za informacijo… 30 maja je tam izbor miss Namibije!!
Se zmeraj se išče kakšen sopotnik!!

LP, Mare

Živjo!

Mene pa samo zanima kako je s cepljenjem in tabletami proti malariji… Nekje sem slišala, da je obvezno oboje. Ali ste se vi cepili?

Hvala in lp,
Mateja

Zivjo!

Nobehih cepljenj, malarija je le na severnem delu ce je vlažno – torej v okolici slapov. Vode drugace itak ni…
Noben od nas ni jemal tablet za malarijo, tudi domačini jih ne priporočajo!
Če fašeš potem greš k zdravniku da ti hitro da zdravila.

LP, Mare

joj!
koncno ena najbolprehudaidealna ponudba za potovanje in jez (smotana) morm za faks delat.

uzivejte prevec, cao
Petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close