Najdi forum

A je že kdo bil na Rabu v hotelu Carolina? Mi letos nameravamo tja, pa bi želel slišati še kakšno mnenje in izkušnjo, preden se odločimo. Zanima me tudi, kako je s trajektom, kako pogosto vozi, pa če je treba dolgo čakati? hvala!

Trajekt vozi vsako uro, v sezoni pa vsake pol ure, ker sta pa dva oz.celo trije gre to zelo hitro. Vozijo pa do polnoči, če se ne motim. Mi smo edino eno leto čakali 1 uro, drugače pa nismo trofili gužve. Za hotel pa ne vem, žal.

Pozdravljena,
Ce se ne motim je to Carolina na Suhi Punti. Mi smo bili tam, sicer pred priblizno petimi leti ali se vec in moram reci, da hotel se zdalec ne ustreza 5 zvezdicam, kolikor jih je takrat imel. Mi smo sicer pocitnice preziveli o.k., ker smo veliko na okrog hodili, vendar pa nad hotelom nimam dobrega mnenja. Ze osebje ko smo prisli je bilo zelo neprijazno na recepciji. Sobe pa da te kap. Tapete bi lahko trgal z rokami , ker so bile ze nacete. Omere so bile take, da si samo zaveso potegnil namesto vrat, pa se zavesa je bila otrgana na nekaj koncih. Skratka take malenkosti, ki ce te ne motijo je vse uredu. Upam da so v teh nekaj letih marsikaj popravili. Kot mi je znano so bili tam prej izbeglice in so bile take sobe posledica njih. Kdove?
Lep dopust
Darja

hvala za odgovore. darja in m, hotel naj bi letos pred sezono prenovili. upam da res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close