Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp in peščena plaža

kamp in peščena plaža

Julija gremo z našim triletnikom prvič taborit.Zanima me kje je v kampih peščena ali celo mivkasta plaža.Destinacija nekje do 6 ur vožnje iz SLO.Kakršnakoli informacija o kampih prijaznih do otrok(tudi nudo) mi pride prav.Hvala

Idealen kamp se mi zdi Zaton pri Zadru.
Kamp in njegova okolica je zelo urejena,sanitarije so vedno ciste, plaza je mivkasta podobna tisti ,ki je na otoku Rabu , je tudi veliko sence pod borovci za otroke pa tudi dodatne ponudbe je kar veliko ( razna igrala za otroke, kar nekaj restavracij, organizirana aerobika na plazi…/ tako , da se vedno nekaj dogaja.
Zaton je nekako sestavljen iz dveh delov ,en del je kamp drugi del pa je apartmajsko naselje.
Imam pa naslov tudi se spletne strani kjer lahko dobis se vec informacij:
http://www.zaton.hr

lp nina

kamp je super plaža pa žal premala in nabito polna..Super peščene plaže so že štiri urce vožnje iz ljubljane na italijansko stran pred benetkami.super kampi in normalne cene uslug v kampih in trgovinah…pa lep dopust…… NINA je pisal/pisala:
>
> Idealen kamp se mi zdi Zaton pri Zadru.
> Kamp in njegova okolica je zelo urejena,sanitarije so vedno
> ciste, plaza je mivkasta podobna tisti ,ki je na otoku Rabu ,
> je tudi veliko sence pod borovci za otroke pa tudi dodatne
> ponudbe je kar veliko ( razna igrala za otroke, kar nekaj
> restavracij, organizirana aerobika na plazi…/ tako , da se
> vedno nekaj dogaja.
> Zaton je nekako sestavljen iz dveh delov ,en del je kamp
> drugi del pa je apartmajsko naselje.
> Imam pa naslov tudi se spletne strani kjer lahko dobis se vec
> informacij:
> http://www.zaton.hr
>
> lp nina

Meni se zdi avtokamp Šimuni na Pagu zelo zanimiv za majhne otroke. Je veliko sence in mivka na plaži ter v vodi.
Sonja

Kamp Lopar na otoku Rabu – relativno blizu, mivka na plaži in v vodi, voda bolj nizka, poleg plaže borov gozdiček.Meni je tam zelo lepo, sicer v Zatonu še nisem bila.

L.P. Janja, pa lep dopust želim.

ja, Lignano v Italiji ima tako pečeno plažo, da je ne prehodiš…pa tudi lepe kampe imajo…cene so pa itak ugodneje kot na hrvaškem.

Drugače pa je v Omišu lep kamp, vendar noter ni mivke, temveč droben pesek, ki je meni še bolj pri srcu kot mivka.

Lahko poveš ime kakšnega kampa,ki ga omenjaš ( pri Benetkah) ali pa vsaj ime kraja.
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close