Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MALLORCA – poročno potovanje

MALLORCA – poročno potovanje

z dragim se izmišljujeva kam na poročno potovanje…in ker nisva neka navdušena popotnika sploh ne veva vam naj greva…ogledujeva si mallorco pa ne veva nič od nje..ima kdo kako izkušnjo?

hvala!

Lp, lara

Pozdravljeni

Jaz sem bila na Mallorci pred tremi leti in sicer v mesecu septembru, pa je bilo še vedno zelo lepo toplo in prav zares prijetno. Meni je Mallorca ostala v zelo lepem spominu, pa čeprav se mi je zdelo, ko sem hodila zvečer po ulicah, da hodim po Nemčiji, saj je večina turistov nemških, pa tudi vsi turistični delavci govorijo v nemškem jeziku. Obala je bila lepa peščene, morje pa je bilo septembra precej vzvalovano, tako da se nismo mogle kaj dosti kopati v njem. Zvečer se veliko dogaja, veliko žurov, na ulicah stojijo mladi fantje, ki vabijo v svoje pub-e in diskoteke, dajo ti celo flyer, s katerim prideš v določeno diskoteko zastonj…
Za žuranje in uživanje je Mallorca res zakon. Meni je bilo zelo, zelo všeč, sem pa bila takrat stara 21 let.

Če vas še kaj zanima kar vprašajte.

Lp Fipy

živjo!

hvala za odgovor..zanima me pa še nekaj..je na mallorci kaj za videti? ali je samo za žurat? :)) kašni so pa kaj hoteli, je lepo urejeno ali je vse bolj razpadlo?

hvala!

lp, lara

Tudi midva z možem sva bila na poročnem potovanju na Mallorci, sicer pred 7 let. Bila sva v prvi polovici oktobra, tako da za kopanje v morju ni bilo najbolj primerno, čeprav moram reči da sva se dvakrat cseeno kopala. Kraji na Mallorci so razdeljeni tako, da so v nekaterih krajih predvsem nemškogovoreči gostje, v drugih pa angleškogovoreči gostje, čemur je prilagojena tudi ponudba. Midva sva bila nastanjena v nekem manjšem družinskem hotelčku, ki sicer ni razkošno opremljen je pa bil prijeten, zunaj je imel lep vrt in bazenček. Tam sva že drugi dan rentala avto za 5 dni (rent a car je zelo ugoden) in sva šla vsak dan v en del otoka na izlet. Ponudbe za izlete imaš na vsakem koraku. Midva sva si ogledala neke jama (a la Postojna), tovarno perl, safari živalski vrt, nek samostan, kmetijo s staro opremo, en dan sva šla gledat njihova najbolj znano plažo, en tak zalivček kjer je full turistov. V enem kraju imajo full zanimiv mini golf, krasno urejen, predstave z delfini. En dan sva si ogledal glavno mesto. Ustavljala sve se v kakšnih majhnih vaseh in se potepala…Zdaj se na pamet več ne spomnim, če te pa še kaj zanima, pa doma lahko pogledm v prospekte, ti napišem imena krajev, ker jih “imam na jeziku” a saj veš, ko bi se rad spomnil ne gre.
V glavnem meni je ostala v krasnem spominu tudi brez pretiranega nočnega žuriranja, raje sva si privoščila kakšno pijačo v kakem zanimivem lokalu, ki jih je tudi cel kup….
LP A.

Pozdravljena Lara

Kot ti je napisal-a že “a.” se da na mallorci zelo poceni rentati avto in si ogledati vse njihove znamenitosti. Naš hotel je bil super opremljen, čeprav smo šle na “last minute” varianto. Hotel je imel svoj eksotičen vrt, bazen in je bil bolj mali cca.20-25 gostov. Zajtrk je bil samopostrežen in kar dokaj bogat. Natančnega imena hotela se ne spomnim, saj je že kar dolgo od tega, ko sem bila tam. Vsekakor je Mallorca zanimiva in vredna ogleda. Vsaj meni je ostala v zelo lepem spominu, pa ne samo po žuranju, saj nisem tak tip, da bi ga samo žurala.

Lp Fipy

Živjo! Jaz sem si na Mallorci zdravila srčne rane po dolgoletni propadli ljubezni in se tja odpravila sama v začetku junija leta 98. Povem ti, da sem bila že marsikje po svetu, vendar mi je ta otok ostal v srcu kot eden najlepših. Pa sem bila že v tropih, ob ekvatorju, po sredozemlju. V sami Palmi imaš dosti muzejev, en krasen grad, katedralo, mesto je staro, vse je zelo lepo vzdrževano. Potem pa greš z avtom (rentanje ni drago) po otoku. Ma ti povem: krasno! V lepem spominu mi je ostal svetilnik na najbolj severni-mislim- točki otoka Formentor (upam, da še vem prav). Kot da si prišel v drugi svet, gorati. Potem sem šla v vasice po otoku, kjer je posebna arhitektura, domačini zelo prijazni, zato se jih res splača obiskati.
Samo malo se obrnita naokrog, koga kaj povprašajta, pozanimajta se za razstave, znamenitosti, in ne bosta domov prišla z občutkom, da sta bila na kaki nemški plaži. Aja, jaz sem s sabo vzela še rolerje in sem se šla zvečer rolat ob morju, kjer so dolge, dolge promenade. Skratka, čisti užitek! Imejta se, medeno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close