Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice katera agencija??

katera agencija??

Zanima me, s katero agencijo ste že potovali in seveda če ste bili zadovoljni (torej če je res vse držalo, kar so obljubljali tudi za last minute variante)?

pikaa

Jaz sem bila do zdaj še najbolj zadovoljna s Kompas Holidays. Na tisti njihovi poslovalnici, kamor mi hodimo, so zelo prijazni in se res potrudijo za tebe.
Pri Sončku pa vedno nekaj ni štimalo-ali je bil rečen pogled na park, imeli smo pa potem okno 2m nad najbolj prometno cesto v kraju, kjer je vse smrdelo v sobo, tako da pri odprti okni zaradi smradu in hrupa, ni bilo možno biti, ali so bile cene višje kot je bilo rečeno,pd.

Lp, Sinthija

Letos grem prvič in sicer z Intelekto na otok Djerba (Tunizijo). Bomo videli kako bo. Ob prijavi so bili zelo prijazni in tudi cenovno so kar ugodni.

Od vseh agencij mi je bila še najbolj všeč Van Gogh (Mb). So sicer dragi, ampak dobiš za svoj denar res v redu hotele z dobro hrano in vodiči.

Kaj pa z agencijo Atlas Airtours ima kdo izkušnje?

Lp Urša

Jp, jaz. Na žalost slabe. V katalogu so objavili lažne podatke, lažne zato, ker so predstavniki še na licu mesta zatrjevali drugače: obnovljen hotel Issa na Visu, oprema sobe, bla bla. Najbolj žalostno je to, da so letos objavili enake podatke, hotel preverjeno še ni prenovljen.

Jaz že nekaj let letujem s TA Relax in moram povedat, da imam zelo dobre izkušnje, saj drži vse kar je zapisano v katalogu. Najboljši so paketi, kjer ti nudijo tudi predstavnika z animacijo… (Relaxovi klubi).

Lp

Odvisno od relacije. Za tujino se mi zdi Kompas zelo uredu. Ima dobre vodiče. Če kje naletiš na vodičko Drito Mahne vedi, da ni boljše.

Agencija BONUS v LJ in MB ima zagotovo najnižje cene v Sloveniji in so super!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close