Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bankok-marihuana

bankok-marihuana

morda kdo ve kje se da v bkk kupiti kej za kadit???

thanx

jah be with you

Hašišar.

a misliš Bangkok, hašišar?

ma si en amater! Ti si pa ziher Tajsko samo na katalogih vidu. Soft drogerasov ala TI je polna Tajska. Pojdi na Kao San. Sicer vec ni taka beznica kot pred leti, pa vseeno je se nekaj zahojenega sarma. Narod vlece cele dneve in potem sredi ulice filozofira do jutra -in naprej.. Pa podgane plezajo po specih klosarjih ki spijo na ulci..
Upam da ti spilo mozgane.
Osnove slenga: ko ti bo kdo ponujal: GANDZO -to je to..
Bolj varno pa se je drogirat v bolj odrocnih krajih kjer ni policije.. cela tajska je polna droge vseh vrst.
Zelim ti veliko uspeha. Probaj vse zivo! Mogoce se bomo v Sloveniji reseli enega narkomana..

ce bos sel na ko phangan moras ful pazit, ker ima policija non stop racije zaradi partijev, drgac pa je gandze u iber na ko samui, pa kakovost je baje tud dobra. slisala sem pa tudi, da ti na chang mai al chang raiu kar travel agencies ponujajo travo…

Sedaj pa boš še delala reklamo za kanabis.Že tako je preč droge…..Pa brez zamere..

tvoj post je ena živa beda.ti pa še večja.

pozdrav,
predvsem si zapomni tole,
ce te slucajno dobijo in te peljejo proti polciski posteji,
bo debata okoli dolarjev.
ti se pa moras med tem cenkati in potem NUJNO placati
svojo svobodo preden prispete na policijsko postajo.
ker ce prestopis vrata si ga enostavno najebu.

l.p. miha

Kanabis ni droga…..ampak zelišče

Se vidi da si zadet…uzivaj v drogah…

Ja super, se nasvete mu dajte, kako se ga najlazje gre zadet.

Ta tema je brez dvoma najbolj bedasta od vseh, ki so do sedaj bile na tem forumu.

Robertz popolnoma se strinjam s tabo.
sicer pa vsem, ki potujete predvsem zato, da se zadevate, vam svetujem, da raje ostante doma, bo vsaj nekaj manj zadetkov blodilo po tem svetu.

bedast si ti, kdor marihuano kadi je pa kulll

dragi popotniki… Jaz sem si zmeraj predstavljala popotnike odprte in zvedave. Predvsem pa STRPNE. hmmm… Tale zadnja definitivno tu ne drzi. Kajenje marihuane je precej manj skodljivo kot pivo na katerega greste po sluzbi, soli,… Ampak tale forum ni namenjen razglabljanju kaj bolje in kaj ne. Je pa namenjen poptniskim informacijam. In za vse vas, nestrpne antitravcarje, uzivanje trave po svetu je tako razlicno kot hrana, ki jo jejo po vsem svetu. In to je tudi ena stvar, ki jo odkrivas med potjo. CON MUCHO GUSTO!

sicer pa veste kaj poje ALI EN v svojem komadu: ni ga kraja, ni ga hriba, ki ga trava ne pokriva. Kadar raste ko kopriva, legalize it vsaka njiva….
Trava je ze dolgo casa v kulturi cloveka (vse dokler ni prisel veliki brat UNCLE SAM in jo prepovedal zaradi svojih ekonomskih razlogov) in marsikatera kultura je sestavni del le-te.

In sedaj vas vprasam, ce pridete do kulture, ki je taka, se obrnete proc in jih oznacte za hasisarje in narkomane. Al pa mogoce hodite zgolj po ultra turisticnih destinacijah, ki kaj takega prikrivajo.
In ce bi sli v Kolumbijo, kjer je najbolj pocen in cist kokain, pa ne mi rect, da bi bli zategnjeni in ga ne bi probali. To je ravn tako, kot ce bi sel v Mehiko in ne bi probal chile jalapeńo (ja, navaden pekoc cili za vse, k nimate casa spoznat tega na poti).

In cetudi ste strastni ANTI-KARKOLI-DROGA, pa kdo ste potem vi, da boste sodili nas, ki na poti ali pa v zivljenju odkrivamo tudi prepovedane stvari! Sej veste, stari slovenski pregovor pravi: NAJPREJ POMETI PRED SVOJIM PRAGOM!!!

Ti si ziher en zafrustriran peder, ki sploh še ni prestopu meja Slovenije

kaj se razburjaš. boš že sam enkrat prišel do tega. jaz sem rabu kr neki časa.

Sokirana, strpnost ne pomeni nekriticnega sprejemanja vsega, zato nas ne uvrscaj v predalcke, ker nas sploh ne poznas.

Ce pa nekoga, ki ne bi v Kolumbiji hotel poskusiti kokaina imas za zategnjenega, potem je prej kaj narobe s tvojo strpnostjo.

Ti pa take sigurno na irc-u pobiras. Se lahko kar tja nazaj poberes.

ja, jaz pa jih ne poznam, ki ne bi na Tajskem poizkusili kaj podobnega.
lp
lojze

Oprostite izrazoslovjo, vendar s takimi temami se pejte drugam jebat… Še vedne pa je tidi e-mail…

Bravo, lepo povedano!, se popolnoma strinjam.

Ja gospod Robert

Zanima me ali si že kdaj bil v Amsterdamu??? Pa ne mi rečt, da si se fural z ladjico in si ogledoval tulipane.
Tajska pa je tako: Friend je bil tam pozimi pa je tudi kadil, drugače pa tega ne počne. Na potovanje je treba z odprtim duhom.

Več strpnosti ljudje, pa lepo se imejte

no čist tko da mu vsaj en da pravo inf. saj se vprasanje lepo glasi kje se da dobit. in prosm ne razglablat a je to prou al ne pac folk kadi j… ga. eni pa pac ne in tisti k ne ne tezit sej model ni spraseval vas o tem a je to prou al nea to vi odobravate al ne… forum je namenjen pomoci popotnikom taki in drugacni pomoci.

vrjetno se je janez ze vrnu iz tajske al pa potuje naprej in se smeje folku ki kr neki obsoja in pametuje ampak pametnega odgovora pa ni in ni… tko da za vse ki so tam in rabjo al pa njemu.

vzporedno z kao san road je se ena mala uličica (ce stojis na zacetku ulice kjer je policija ki je na tvoji levi), je torej na desni mala uličica dostopna iz kao sana za stanti tezko vidno ker jih je ful. zadaj je rasta bar odprt zvecer tm ali pa naokrog kjer so indijanci ki izdelujejo indijansko robo in tut zgledajo tko..

pazite se saj imajo tajci od 1.feb ornk kampanijo proti drogam in preganjjajo vse od snifacev lima naprej… diskretno in ce vas dobijo vprasaj policaja ce lahko plačas kazen kar takoj (pay fine) kosta te pa tm okrok 100.000 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close