Z katero agencijo na Krf ? Mnenja…
Zdravo popotniki!
Prvič se vam zahvaljujem za izčrpne odgovore na moje prejšnje vprašanje.
Zdaj pa me zanima samo ena stvar. Z katero agencijo naj gremo na Krf?
Šli bi prvi teden junija z dvema otrokoma. Gledala sem kataloge Globtourja in
Kažipot tours, pa mi ni čisto jasno kaj naj izberem.
Imate kakšne izkušnje slabe ali dobre z katero omenjenih agencij? Je kje še kakšna odlična, ki sem jo spregledala? Kako pa je z kategorijami hotelov v Grčiji?
Za odgovore sem vam že vnaprej zahvaljujem.
Jaz sem bila s Kažipotom pred štirimi leti na Zkyntosu in smo bili zelo zadovoljni – tako s storitvami, ki sta jih nudila oba vodiča, kot tudi z nastanitvijo. Lani na Lesbosu z Intelekto malce manj (vodička nas je prišla pogledat samo drugi dan, in ker nismo kupili nobenih dodatnih izletov, se za nas ni več brigala). Ko smo na končnem transferju na letališče malce klepetali z njo, smo ugotovili, da smo v enem tednu spoznali in videli več kot ona, ki je bila tam že drugo sezono. Sicer smo bili pa z aranžmajem Intelekte kar zadovoljni. Tako da smo se zanje odločili tudi letos, saj so edini ki ponujajo kaj več kot klasiko – Krf – Kreta – Santorini. Tudi cenovno so kar ugodni ( vsaj po primerjavi po katalogih drugih agencij).
Kažipot ima letos (po informacijah iz kataloga) zelo ugodno varianto ladja – ladja na Krf, kjer te dodatni teden stane le bagatelo. Malce nas je mikal tudi poletni dopust tam doli (sicer hodimo junija), vendar smo bili opozorjeni, da je nečloveško vroče. Ker smo pred leti doživeli (junijsko) Kreto s 43 stopinjami v senci, smo se zaenkrat premislili.
lp tinca
Maša, glede hotelov. Od grških zvezdic odšteješ eno zvezdico in dobiš rang hotela ocenjen z našimi zvezdicami.
Lahko pa še preko neta pogledaš cene hotelov in prevoz do tja (ladja ali avion) in vidiš kaj je ceneje.
Povprašaj še na agencijo Intelekta, Van Gogh (vse je tudi na netu). Mi šli z Van Goghom 14 dni po Grčiji (enkratno, nepozabno, super organizirano).
LP hana
Jaz sem sla na Krf v lastni reziji. V Trstu sem kupila karto za ladjo. Od prijateljev sem izvedela za eno romanticno vasico z lepimi plazami ( ne morem se spomniti imena, ce te zanima pa pogledam in javim). S taksijem sem se odpeljala tja in najela sobo ( v predsezoni to gotovo ni problem) za ugodno ceno. Vasica lezi priblizno na sredini otoka tako, da sva s fantom delala izlete z motorckom po celem otoku. Zelo, zelo lepe pocitnice.
Forum je zaprt za komentiranje.