Najdi forum

Gre kdo v :

London,Ženeva,Bruselj,Berlin,Moskva,Stockholm v roku 3 tednov, da bi mi naredil uslugo in šel na veleposlaništvo republike Zambije po vizo?

lp,Miha

Če se od lanskega leta ni nič spremenilo potem ne rabiš kupovati vize na Zambijskem veleposlaništvu ampak jo kupiš kar ob prihodu v Zambijo na letališču. Lansko leto je mislim stala 25 USD. Lahko pa še preveriš po telefonu na Zambijskem veleposlaništvu, če se slučajno ni kaj spremenilo.

LP MAT

zivjo,

moznost se vedno obstaja vendar je letos cena 80$ kar se precej razlikuje od tiste na veleposlaništvu – 25$(London). Zanimivo je tudi, da se cene vize glede na veleposlaništvo razlikuje in da nekje ni treba nobenih dokazil, nekje pa zahtevajo povratno letalsko karto in rezervacijo hotela ter vabilo

lp,Miha

zivjo,

ja tole se pa hitro drazi. no se eno rezervno varianto ti lahka predlagam, ce slucajno ne dobis nobenega , ki bi sel na veleposlanistvo. Pasos, denar in vse kar je potrebno na dolocenem veleposlanistvu lahko posljes na posti z vrednostnim pismom. Mislim, da traja kaksen teden, da dobis nazaj pasos z vizo. mogoce malo bolj tvegana varianta ampak pri meni se je izkazala za o.k. ko sem kupoval vizo za Malawi (veleposlanistvo Berlin).

lp mat

hi,

ja sej razmislam o tem, k drgac je viza v vsakem primeru okol 17-20 jurjev, ce grem dol pa tm placam al pa ce dam na kompas,bomo vidl kok kej pošta košta :))
ce bi bil stansted mal blizi londona bi su kr sam iskat z ryanairom sam k je ze prevec vn
hvala

lp,Miha

aja,pa ce ma kdo za prodat Lariam bi bil vesel,ker so precej drage tablete

lp,miha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close