tudi mi oddamo počitniško prikolico
V campu Polari Rovinj,kjer so čudoviti tereni za sprehajanje in kolesarjenje.V sklopu campa je tudi bazen,plaža po želji od skal do mivke,pa tudi za naturiste je plaža v bližini.Prikolica je v pod drevesi torej naravna senca,je za 4 osebe.Cena v predsezoni 15 Eur ter v sezoni 20 Eur na dan.
Karkoli več na tel: 041 481 910
V prikolici je plinski gorilnik,tako da se da skuhat karkoli,seveda je tudi posoda,krožniki…Voda je na razpolago v velikem sodu zraven imamo pomivalno korito tako da si lahko opereš sadje in da imaš vodo za kuho pri roki,drugače so sanitarje oddaljene od prikolce cca 30m,kjer je ful čisto,čistijo na pol ure,voda je res vedno topla .Drugače imamo pri prikolci poleti tuš,tako da se lahko umiješ tudi tam.Pred prikolco je poleti velik baldahin,miza,stoli..Prikolca je v senci,če želiš sonce ga je tudi na pretek.Če sem kaj pozabila kar vprašaj.
Ojla, midve svi že govorili po telefonu in sem rekla, da te pokličem. Sodelavec od moža nam je ponudil vikend, tako, da smo se potem odločili zanj. Najlepša hvala ti za tvojo ponudbo, upam, da ne zameriš. sem pa dala tvojo št. kolegici, mogoče te bo poklicala
Še enkrat hvala, lepo se imej – brez zamere upam, branka
Ceni je potrebno dodati turistično takso in nič drugega,elektrika je že vključena v ceno.Za prvi maj je pa tako,če je lepo vreme je seveda super,ni problema.Zadeva je primerna za otroke,saj so sprehodi res čudoviti.V prikolici sta dva ležišča(eno za dve osebi) imamo pa tudi dodatne blazine.Pa tudi kalorifer je za hladnejše dni oz.noči.
A maš fraj konc avgusta ali pa v začetku septembra? S fantom bi šla za nekaj dni (okrog 5 dni). Lahko mi pišeš na email: mojca03@hotmail.com pa se bolj natančno dogovoriva.
Forum je zaprt za komentiranje.