Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice za SANDYY ( Prvič Luka )

za SANDYY ( Prvič Luka )

Pozdravljen!

Malo sem pregledala njihovo stran.Apartma Nimac se nahaja v vasi Prvič Luka,vendar kar sem videla iz razgleda stojijo na hribu,težko pa ti rečem koliko so odaljeni od glavne poti.Plaža je v Luki samo ena,je betonska in mislim,da je takoj globoka voda,ponavadi pa je tam polno ljudi,ker se plaža nahaja pod počitniškem domom.Vglavnem kar se plaž tiče meni osebno Luka ne odgovarja.Imaš pa varjanto Šepurine,po moji oceni približno 10 minut od vašega apartmaja,tam je ena dokaj velika javna plaža,ob poti do Šepurin pa so še vglavnem peščene plažice.Malo naprej od javne plaže,je tudi vrjanta skalnatih plaž,kjer so vglavnem naturisti.V vasi Luka je ponavadi veliko otrok imajo par kafičev in dve gostilni.Včasi je kakšna živa glasba,vendar je to čisto odvisno.Šepurine so bolj umirjene,otrok sicer ne manjka vendar se je treba vklopiti v njihovo družbo.Vas ima dva kafiča in eno gostilno,lansko leto smo sicer v dveh mesecih doživeli dve žurke z živo glasbo.
Prvič Luka in Šepurine sta odaljene približno 20 minut,povezani sta ubistvu z klancem,vendar ni panike,verjemi ker ne maram hodit.
Za ceno pa ti ne znam povedati,ker res nimam pojma koliko stanejo najemi apartmajev.
Lp
Andreja

Andreja! Kaj ti naj rečem…Najlepša hvala za vse informacije ki si mi jih posredovala,verjamem da nam bojo v pomoč.Tudi sam sem si še ogledal stran vasi Šepurine,kontaktiral sem tudi turistične agencije v Vodicah,vendar mi tam kaj drugega kot app na Prvič-u ali na otoku Zlarin ali Kaprije(vse skupaj 3 app) ne morejo ponudit,zato sem se odločil,da bom verjetno v kratkem si kar sam šel ogledat na lice mesta otok Prvić, pa bom najboljše videl kako in kaj,hkrati pa lahko kar tam potem še opravim vse potrebno za rezervacijo,imam namreč še nekaj dopusta starega ki bi ga moral koristit,pa združim prijetno s koristnim…
tebi pa najlepša hvala za vse,in če se morda srečamo poleti kje-glede na to da si rekla da je zelo malo slovencev-upam da ti bom lahko dal vsaj za kakšno pijačo nekje….HVALA

imajo hišo na otoku kaprije, ugodna cena

mi smo pri njih rezervirali apartma v Tribunju (upam, da bo ok)

Kaprije so res hude!Svetovn mir,samo mal deleč od celine.

AN-JA,

ali mogoče veš, kakšen je zaliv Sovlja severno od Tribunja. Baje je zelo lep. Kakšne so plaže in cesta do tja?

hvala in lp

Joj to pa ne vem.Kdaj pa greste?

sredi julija

Mi gremo šele sredi avgusta,če pa gremo slučajno za kakšen teden v juniju,bom povprašala o Sovalji,pa ti sporočim.
Lp
Andreja

hvala

sporoči kar na svejk70@yahoo.com

Andreja,

a mogoče veš kakšna je plaža na Plitki Punti med Tribunjem in Vodicami?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close