Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poletna avantura po svetu

poletna avantura po svetu

ojla……

tako nekako..poleti nekam daleč…….daleč ..varianta kuba…ali kaj podobnega…nisem še odločena…..vsaka ponudba bo prebrana……imela v mislih indonezijo..vendar ne gre zaradi razmer….tako da samostojni popotniki če rabite družbo punce…..nasmejane :))

lep pozdrav

gaja

imam dve alternativi – motor in avto do nigra in okolica, alternativa je Yellowstone, ampak jeseni.

lp

bv

zakaj imaš ti moj niknejm?

oprosti moj niknejm je bojanv, tvoj pa gaja

lp

bv

To nisem bila jaz, to sta bili gaia in gaja. lp, gaya

sedaj razumem. sporočilo je poslala gaja gaji, obenem se gaja buni da ni ona. predlagam, da daste zraven vsaka svojo sliko v večerni obleki in kopalkah, po možnosti s korenčkom med zobmi.

lp

bv

Te zanimajo ZDA – predvsem vzhodni del (New Orleans, Yellowstone, San Francisco)?

Cav!

Jaz grem 10 jul na Tajsko in v Malezijo, pa nimam sopotnika.Ce te zanima se javi
LP

moje ime je gaja….in če ga že ti uporabljaš in se še buniš zraven…pol tvoj problem..jaz pa bom uporabljala svoje ime…in ne tvojega nicknejma….jasno vse??
samo da se razumemo…sicer pa kaj če smo tri….???’

oprosti, no. saj nisem tebi rekla. rekla sem Gai.

Ja, zmejeno. ti maš pa dolgo lajtungo.

Ne, rekla si meni! Priznaj!

…varianta kuba, varianta kvadrata, varianta četrte potence…
gaja/gaia, si kaj v žlahti z ministrom? če si, te vzamem s sabo.

Mislim, da vse skupaj niste za eno orng p…

priznam.

Kaj priznaš?

Zasledil sem eno shizofreno osebo, ki se potika tu po forumu s psevdonimom Ga… (ga menjuje). Oseba je internetno nevarna. V sebi nosi najmanj 8 razičnih osebnosti.
Čimprej jo zasledite in mi javite da jo peljem v zaprti oddelek.

malo si preberi prejšna sporočila.

to sem jaz. ne raiš nikogar iskat, če sem tu.

Veste kaj!!!!

Zakaj se ne zmenite nekje pa resite vse skup z enim cat-fightom,pa kera bo zmagala bo pac njena obvelala.
Ja, pa se kraj in datum sporocte.Verjetn bi mele lepo obcinstvo!

prispevam blato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitke!

Albatros obema oz vsem (ce vas je vec) Gaj/Gay/Ghai/Gaijam podeljuje naziv

KOKOS MESECA MARCA!

Nasvet:

Za taksne bedaste pogovore obstajajo pubertetniski forumi. Pa se iz tistih vas bodo
nagnali. Tistim, ki so pa zadolzeni za te strani pa predlagam, da odprejo se en forum, kjer se bo folk lahko pogovarjal vsakodnevne bedarije.

LP

ma sploh so vsi komentarji brezvezni..ker če vi ljudje pišete take komentarje potem vi nimate kaj delat…. jaz samo iščem sopotnika za potovanje in to je vse..pa naj bo tisoč gai gaj gay..al karkoli….

Jamajka in Kuba v maju in juniju … iščem sopotnike ….. zainteresirani?
A

no, saj jaz pa sem tudi ničl hudega sluteč vprašala zakaj iamve dve enak niknejm, da se ne bi zamenjevale. pa zaradi mene bodi Gaia, pa kar koli hočeš, bom si pa jaz niknejm zamenjala. pa želim ti da bi našla sopotnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close