Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gre kdo aprila v Indonezijo?

Gre kdo aprila v Indonezijo?

Zanima me, če gre kdo aprila v Indonezijo. Sam namreč potujem 28.3 pa bi bilo lepo da bi srečal na poti kakšne Slovence. Gre kdo?

hoj,
jaz pa potujem 29.3. sicer na drug konec sveta, SRednja amerika. No želim ti veliko sreče in prijetnih dogodivščin…

Živjo

Jaz potujem 29.04. v Indonezijo! Koliko časa boš ti tam?

LP Kora

28.3 do 2.5 🙂

Letiš v Jakarto?

Zakaj bi na poti rad srečal Slovence? A jih doma ne srečaš dovolj?
V Indoneziji raje poišči Javance, Balijce, Bornejce, Danije, Jalije in druge, ki jih pri nas zelo redko srečaš.

Ja, letim v Jakarto, potem pa grem na Sumatro. V Jakarti oz. na Javi ne bom ostala oz. bom tam minimalno. Ti, kje boš?

Vito, načeloma se kar strinjam s tabo.

LP Kora

Kora: Dobiš mail danes. Grem pa iz Jakate do Balija (okoli 30dni) pa nazaj z letalom v Jakarto.
Vito: Hotel sme smao sponati kakšno popotniško dušo tam. Za kakšen pogovr v slovenščini seveda:P

Če greš samo od Jakarte do Balija, boš srečal še preveč Slovencev, tudi če se prej nič ne meniš.
V 30 dneh lahko prideš tudi na kakšen otok naprej od Balija (Lombok, Sumbava, mogoče celo Flores in KOmodo ali Rinca). Ti zelo priporočam, da iz industrijskega turizma skočiš tudi malo v “pravo” Indonezijo, ne bo ti žal.

Oh, yes, Komodski zmaji! Zakon! Nujno! Vredno zadnjega centa!

No ja, zadnjega centa ravno ne, ampak prav drago pa tudi ne bo, če preračunaš v tolarje. V vsakem primeru svetujem, da jih greš pogledat na Rinco, ne na Komodo. Samo do Floresa je treba prej, ker je s tiste strani lažje organizirati prevoz.
Pa še kakšno tauhanje si lahko privoščiš ob katerem od tisočev tamkajšnjih otočkov. Za en dan imaš lahko čisto svoj otok – s palmo ali brez.
Še en nasvet – denar menjaj že na Baliju, če greš naprej po otokih. Je veliko boljša menjava.

Se strinjam z Vitotom,
tam so ljudje tako zanimivi,
da se ti ne bo nič tožilo po Slovenceljnih…

Uživaj Misak in pozdravi mi Jakarto (pa čimprej iz nje, ker je grozna!)

Pozdrav, Vesnia

Največja fora je v tem da sta Jakarta in Denapssar samo tranzitni točki kejr pač letim z letalom. Grem pa iz Jakarte v: Bogor-Cianjur-Bandung-Cibodos-Tasikmalaya-Pengandaran-Cilacap-Kroya-Yogyakarta-Burbodur-Sulo-Madiun pa do Balija. Seveda če bo čas dovoljeval grme še na sosednjo Lombok, ampak za kaj več pa verjetno ne bom imel čas na žalost.
Ampak to imam samo načrt, vmes lahko zabredem mal bolj iz načrta.

Ja Slovencev je kar velik tam, sam vesel bi bil če bi srečal tudi nekoga iz tega foruma (čeprav ne pišem dosti, ga redno obiskujem). Jakarta in ostala taka mesta pa vem kakšna so:( Sicer pa…ni bil moj namen nč slab. Hočem pač samo izvedeti če bo kdo tam tisti čas. Mogoče se pa srečamo.

Itaq da me bo fasciniralo vse ostalo kot slovenci, ampak verjetno si bom zaželel tudi kakšnega pogovroa v slovenščini, heheVito napiše:
>
> Če greš samo od Jakarte do Balija, boš srečal še preveč
> Slovencev, tudi če se prej nič ne meniš.
> V 30 dneh lahko prideš tudi na kakšen otok naprej od Balija
> (Lombok, Sumbava, mogoče celo Flores in KOmodo ali Rinca). Ti
> zelo priporočam, da iz industrijskega turizma skočiš tudi
> malo v “pravo” Indonezijo, ne bo ti žal.

Kora…hotmail mi neki ne dela oz sem pozabil kodo. A me lahko poklices ali spustis sporocilo na mobitel 041-311-195.

Zdej sem 3 dan v jakarti. Odpravljam se ali na sulavezi ali javo…se ne vem.. send me sms. Bye

Jaz bi ti priporočal da ne izpustiš Bornea (Kalimantan). Jaz sem bil tam pred tremi leti in mi je bilo zelo všeč. Bil sem v Banjarmashinu. Morajo biti pa tudi ostal kraji na Borneu zelo zanimivi.
Predvsem pa so ljudje veliko veliko bolj prijazni kot na Javi in tudi veliko manj vsiljivi.

Jaz grem 22 tega meseca naravnost za dva tedna na Bali nato pa imam še tri tedne da skočim na Lombok, Flores in Gilije.Pa, pustimo se presenetiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close