Solaris-Mirage Šibenik
Živjo!
Mi smo lani bili v Millenium Clubu. Prvič in zadnjič. Saj te nočem prestrašiti, vendar sam hotel je za nič. Za to, kar ponujajo, bi cena morala biti vsaj pol nižja.
Sobe:
– na tleh tapison, ki je milo rečeno zbirališče svinjarije. Kom smo prišli, sem mojo takrat osemmesečno deklico pustila na tleh, da se malo igra, medtem ko sem sama pospravljala stvari. Roke in noge je imela dobesedno črne od umazanije.
– ponoči so se veselo sprehajali ščurki, tako da smo večino časa imeli prižgano luč. Ko sem sredi noči šla bosa na WC in sem skoraj stopila nanj, me je skoraj kap…
– zamašeni odtoki v tuš kabini in umivalniku pa so na Hrvaškem že skoraj pravilo.
Jedilnica:
Po opisu v katalogu bi naj bila klimatizirana. O kakšni klimi ni bilo ne duha ne sluha. Zajtrk in večerja sta samopostrežna, kar pomeni, da moraš priti takoj na začetku, če hočeš kaj dobiti. Čeprav traja večerja dve uri, že čez četrt ure zmanjka nekaterih jedi in jih sploh več ne prinesejo. Večerja se zaključi do minute točno in če prideš npr. pet minut pred deveto, ti bodo pred nosom pospravili jedi, kajti za njih je večerja zaključena.
Bazen:
Lani so ga obnavljali, tako da je bilo zapto (čeprav so ga v katalogu ponujali).
In ko se hočeš pritožit, nobeden ni odgovoren, nikoli ni šefa, nihče nič ne ve in tako dalje…
Saj vem, za malo denarja malo muzike, ampak tole res ni bilo vredno niti pol cene, ki jo zahtevajo.
Aha, naj ti povem še to, da v tem hotelskem naselju nimajo zdravnika!!! Ko je naša punčka zbolela, smo morali sredi noči v Zadar, ki je kar nekaj kilometrov oddaljen. No, vsaj z zdravniško oskrbo smo bili zadovoljni.
Lep pozdrav, nataša
Lani nas je kar nekaj letovalu v naselju Solaris. Mislim,da nihče več ne bo več šel v to naselje. Sicer pa malo denarja malo muzike.
Jaz konkretno nimam pripomb, lahko pa povem za ostale kaj se jim je pripetilo.
Hotele so lani prenavljali, zato je bilo zelo veliko stvari še v razsulu.
Od sodelavke mož je jedel skuto in staknil salmonelo (Mirage). Druga sodelavka je bila z družino v Millenium-u vsi so staknili salmonelo, še domov niso mogli, ker je bil sin prešibek in je ležal cel teden v bolnici.
Nasploh se jih je zelo veliko dobilo salmonelo, ukrepali pa niso nič. V bolnišnici so nove bolnike samo vprašali od kje so in ko so povedali, da so iz Solarisa, so kar takoj rekli, da je dobil salmonelo in začeli z zdravljenjem.
Tudi njihovo osebje je bilo obolelo, vendar so jih takoj zamenjali z novimi sobaricami.
Naselje je pusto, nikjer novene zabave, nikjer nobenega Šiptarja s pravim sladoledom. Prvi je v Šibeniku.Dolgčas.
LP
Roni
Vprašaj na turizem@enka.si
Če že, vsekakor priporočam Mirage. Prenovljen je deloval že v lanski sezoni, tako da so porodne krče tudi z velikim prizadevanjem Kompasa, ki je imel v hotelu večino gostov in tudi dobro organiziran klub, odpravili že tekom prejšnje sezone. Hotel res ni preveč razkošen, vendar za to ceno vsekakor nudi več (oziroma je lahko deležen manj kritik) kot drugi. Plaža tik ob hotelu, ki je nekaj sto metrov oddaljen od centra naselja, je vsaj na fotografijah videti fantastična. ‘V živo’ je bil malce moteč edino na novo nasut pesek, ki ga naši neutrjeni podlati niso bili preveč veseli. Morje je kristalno čisto, prostora je tudi v senci več kot dovolj. Živahno je bilo za naš okus ravno prav. V času našega letovanja je največ kritik letelo na račun neokusne in enolične hrane. Kuharji so bili vi po vrsti pravi zelenci. Ja, salmonelo smo staknili tudi mi, vendar je na srečo izbruhnila šele zadnji dan, tako da smo se zdravili doma.
Na Jadranu je toliko lepših krajev, da kompeks Solaris izpade kot zelo brezvezen in nezanimiv kraj: Škoda je tam tratiti čas in denar. Plaža je nasuta, morje se mi ni zdelo kristalno čisto, v vodi so bili veliki kamni, po katerih je bilo otrokom težko hoditi, okolica je pusta. Mi smo bili tam lani konec junija, pa smo se raje hodili kopat na Murter. Toplo odsvetujem.
Forum je zaprt za komentiranje.