Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pljučnica v JV Aziji

Pljučnica v JV Aziji

Kako kaj komentirate naslednje sporočilo:
“Ministrstvo za zdravje potnikom svetuje, naj odložijo potovanje na območje JV Azije (Hongkong, Kitajska, Vietnam, Indonezija, Singapur, Tajska in Filipini), pa tudi Kanade, če pot ni nujna. “
Če prištejemo še vojno na bližnjem vzhodu, se popotnikom nevarno oža prostor.
Seveda pa to pomeni tudi možnost za še cenejša potovanja, saj bodo omenjeni kraji najverjetneje izpraznjeni.
Pozdrav! Kemo

Hmm..mene osebno je to kar mal prestrašilo. A glede na to da imam že plačano karto se bom v indonezijske vode le podal. Upam da se bo epidemija kmalu ustavila in da ne bo več problemov. Pravijo ap da je največja možnost okužbe na letalu oz. letališčih. Ne vem…

Ja, tudi sama sem se malce zamislila nad vsem! Pa tako navdušena sem bila za potovanje! Sicer pa upam, da do Julija že najdejo kakšno zdravilo in jo bova midva vseeno smuknila dol….UPAM!!!!!

Ti, Misak, pa velik srece, da prides nazaj zdrav!!!!!

Mislim, da je vseeno še vedno večja verjetnost, da te tukaj povozi avto, kot pa da tam stakneš tole pljučnico. Ampak vseeno človeka malce prestraši.
Drugače je bil moj prvi načrt za letos Iran po kopnem prek Turčije. No, zdaj je to odpadlo. Naslednji načrt je bil pa Vietnam. Zaenkrat tega še nisem spremenil in verjamem, da se bo tole uredilo. Ampak bomo videli.
Pa vsem srečno potovanje.

Tudi mene je vse to za nekaj dni potrlo, vendar na vsakem potovanju je nekaj rizika.Prav tako tudi doma ni nikoli varno.
Karto za Bali imam že v žepu in dopust tudi, ki ga sedaj ne morem več spremeniti.Zato upam da se bo v slabem mesecu vse uredilo , bomo videli.

No jest odpotujem v petek najprej do Jakarte pol pa naprej do Balija. Upajmo na najboljše;) Sicer pa je na cnn.com kar dost novic iz Jugovzhodne azije…lahko si prebereš par člankov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close