Najdi forum

Ryanair

Zanima me, kako se placa za Ryanair, ce nimas primerne kartice. Kao preko neke agencije. Hvala za odgovor. LP

Ne vem ce se da…?!

Saj imajo neke info o tem tudi na njihovi strani, samo mislim da je mogoce samo ce si v Nemciji al nekaj takega…

… ali pa mogoce agencija placa s svojo kartico, pa je 🙂 Samo to pa nebi meu gotovejsih informacij.

Lp, S

Lep pozdrav!
Tudi mene to zanima,tak da če se komu kaj sanja,info so zelo dobrodošle.Pa ziher je kdo že letel z Ryanair,tako da povejte no kako ste to porihtali.hvala

Čisto enostavno. Najdi nekoga, ki bo zate plačal s kartico, ti mu pa vrneš keš. Karte so tako napisane na imena potnikov, plača pa lahko tudi dedek Mraz.

Cat,

ja leteli smo ze ja.. samo s kreditno kartico pa ni blema… ne vem pa ce to agencija naredi za tebe tudi. Mislim da je to blo vprasanje.

Najbolj enostavno pa je, da najdes, tak kot Vito pravi, nekoga s kartico pa je. Lahko mamo, ateja… 🙂

zakaj si pa nedas kartice delat? jst sem student, z zelo malimi rednimi prihodki (nakazilo fotra), pa so mi na skb dali eurocard..(mogoce mal na lepe oci) sam je uzgal.

HAVE FUN!

Na http://www.odklop.com imajo tudi polete v London preko Ryana. Odklop.com je naša “agencija”, zato se lahko tam tudi oglasiš in plačaš z vsemi možnimi denarnimi sredstvi. Treba pa je vedet, da so oni že en vmesni člen med Ryanom in kupcem in zato verjetno en delež spravijo v svoj žep. Najceneje je zato še vedno preko spletne strani Ryanair.com, če pa nikakor ne moreš plačat s kartico se posluži Odklopa. Jaz sem se ga že in zadeva je čist cool.

ja, blagor teb, nimamo vsi te srece…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close