sopotniki prek neta
Se strinjam…pred leti sem spoznal…pravzaprav je ona mene…eno ženskico, s katero smo potem dali skoz nekaj kolesarjenja…zdaj pa hodi z mojim kolegom…skratka, zaenkrat super izkušnje 🙂
Je pa res, da nikakor ne smeš it z nekom “z neta” kr takoj nekam daleč, ampak se moraš prej vsaj malo spoznat, it na kak “trening” …pač odvisno zakaj se gre.
Pa srečno!
M.
Imam dobre izkušnje! Sopotnika za pot v S. Ameriko sem spoznal preko neta in se je zadeva v 3 tednih prav lepo obnesla. Pravzaprav sem siguren, da bi imel z nekaterimi mojimi domačimi prijatelji veliko več težav na potovanju.
Mislim, da se ni prej potrebno spoznavat, saj itak ne veš kakšne nepredvidljive situaxcije te čakajo na potovanju in kako jih bo tvoj bodoči sopotnik reševal. No, OK pa je če greš vsaj na pijačo prej, da se zmenita osnovne stvari. Pa še to ni nujno! Moj moto je sicer, da če ni sopotnik pravi, pa potujem naprej SAM! Kajti itak je pravo potovanje če potuješ sam in se občasno družiš z drugimi popotniki in lokalci.
LP
hej!
glede sopotnikov prek neta?ni panike, js sm ze takle potovala pa ni blo problemov. no, enkrat je blo mau čudno, pa sej se pol prilagodiš folku oni pa teb.drgač pa se lahk zmeniš kr sred potovanja, da pač tole ne gre tk, pa sam naprej potuješ. je pa kr ql, da z nekom potuješ, kr tut majn denarja porabiš, kajti deliš si sobo, taksije…..tk da premisli. vredno je poskusit, če pa ne gre pač potuješ sama naprej!
LP, nisha
Ja zanimivo je to sopotnisko potovanje z neznancem. Jaz npr. išcem nekoga, da se mi pridruži na azijski konec. Pa poznam toliko finih ljudi, ampak jih predobro poznam in mi ni da bi jih vzel z sabo. S tistimi, ko pa bi šel, pa oni ne morejo.Razno razni razlogi.
Torej sem že razmišljal, da bi tu našel kakšnega sopotnika pa kar ne vem??
Verjeten bom šel kar sam ali pa….
Forum je zaprt za komentiranje.