MADEIRA
Za prvi maj bi šla za 10 dni na Portugalski otok Madeira “biser atlantika”. Tam je čudovita narava, prostrane plantaže banan, obdane z bistrimi vodami, gozdovi lovorja in evkaliptusa, posejani z živobarvnimi cvetjem, širni Atlantik in bujno rastlinje na njegovih obalah- to je Madeira, ki čuva lepoto in vabi, da jo obiščete in raziščete.
……………..
Je že kdo od vas bil tam? Imam katalog od KOMPASA, vendar nisem zadovoljna z ponudbo hotelov. Rada bi šla v hotel, ki je prijeten, domač pa ne v mestnem središču. Tudi ne v glavnem mestu Funchal. Mi svetujeje kako naj si organiziram potovanje sama, da si sama zrihtam karto avijonsko in hotel??? Naj rezerviram po internetu? Nimam izkušenj, prosim pomagajte mi? HVALA,
Ana
Kako mislš, da vzameš samo karto, si potem tam zrihtaš prenočišče ali doma preko internetne rezervacije? Tudi jaz sem najdla tako lep hotel v mestecu Santana. Res najlepši, samo dost drag je. Pa še po eni strani je bolje, da si v glavnem mestu Funchal ali pa vsaj v bližini mesta. Rada bi pa lušten majhen hotel ob morju in pogledom na morje ;)) Prosila bi tebe in vse za informacije o Madeiri 🙂 PAPA
Zivjo!
ja sem jaz tud pogledla temperature,pa je maja zrak okoli 21°C voda pa 18°C,tko da za kopat ni!
Ne vem ce te zanima,ampak iz lastnih izkusenj ti lahka pa predlagam Sharem el Sheik v Egiptu,voda je nora,k da si v akvariju,topla,ozracje je pa tudi precej toplo!
Cenovno je se mal cenej k Madeira,k mors boljse hotele gledat!Men je blo fenomenalno!
Ce te pa se kaj zanima pa kr prasi!
lp
Svoje želje pošlji na turizem@enka.si ali si oglej spletno stran http://www.enka.si
Forum je zaprt za komentiranje.