KUBA-komercialna varianta
Ne vem zakaj si želiš all-inclusive varianto za ca. 250000 sit. V Varaderu nimaš kaj početi, razen ležati na plaži, tega se pa hitro naveličaš. Raje si kupi avionsko karto in potuj po Kubi. Potem boš spoznala, kaj je Kuba. 3 tedne Kube me je stalo ca. 250000 sit(avion 100000 +150000 vse ostalo), pa sem videl praktično vse od severa do juga, poskusil vsa prevozna sredstva, spoznal mnogo pravih (ne od turizma skomercializiranih) Kubancev.
Uživaj!
Varadero res ni neka izbira za avanturiste, ja pa res turistični resor. Po mojem mnenju ni to nič narobe za nekoga, ki mu je všeč normalno spati in krasno zajtrkovati.
V vsakem hotelu dobiš vse informacije in po želji tudi organizacijo za svoje želje.
Je pa Varadero prav gotovo dobro izhodišče za ogled zahodnega dela Kube. Kar se mene tiče, lahko občutiš tu celo Kubo, saj je Jvzhodni del zelo podoben, le malo toplejši.
Havana, biser Kube in res edinstven primerek, si vsekakor zasluži vsaj dva dni. Morda prenočitev, saj je večerno-nočna Havana(stari del) izredno zanimiva in totalno varna(brez izzivanja).
Predlagam izlete: enodnevni safari – džipi, čolni
enodnevni izlet v dolino Vinales
dvourna vožnja s skuterji po rečnih rokavih in zalivu!!
Cene niso “zastonj”, vendar se izplača.
Forum je zaprt za komentiranje.