Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Norveška-povabilo-zastonj počitnice

Norveška-povabilo-zastonj počitnice

Grem na smučanje na Norveško. ZAnima me, če bi šla katera z menoj, imam 40 let sem poročen, dobor situiran. Rabim družbo, plačam vse. Če si interesentka, šudentka do 25 let pusti svoj e-mail za kontakt. Grem 21. marca vračam se 2. aprila. Vmes imam konferenco v Oslu a samo tri dni, ostalo je free. Izkoristiva. LAhko sta tudi dve kolegici, le da sta za….

A žena pa noče s tabo? Tudi jaz ne bi šla, če bi bila tvoja! Upam, da ne boš nobene našel in se boš grozno dolgočasil! LP Zoya

Upam, da se hecaš. Če se ne, si totalna gnusoba. In takim se vrne. Prej ali slej. Če drugega ne, si vsaj nogo zlomijo. Recimo na smučanju.

Kaj pa je narobe če ne gre žena z mano, to je službena pot in žena nima več dopusta, saj sva bila skupaj 14 dni na smučanju v Franciji. Sva svobodna, ne grem na skrivaj, ve, da vedno kaj s sabo vzamem, saj tudi ona ne čaka doma v kavču, vsaj upam, da ne.

Če želi katera z mano OK, če ne itak vzamem študentko prek salamona.

Privlacna ponudba. Pa res deluje, imaš full povpraševanja??? Bi te rada srečala v živo, cisto iz firbca, da vidim kaj …. ponujas! (ma se ne hecam)

Živjo

Tvoje prvo pismo je bilo kar ok – pošteno povedano. Sama ti sicer ne bi polomila nog, ampak tale druga varianta s študentko preko Salomona je pa res nizka. Pa ti menda res ni tako hudo?

Nisem ravno nasprotnik tega, da poročeni hodijo okrog, čeprav sama v času svoje dolgoletne veze tega nisem počela, sem pa zelo močan pristaš tega, da je nivo !!! Sorry, ampak daješ zelo močan občutek, da ti le-tega manjka. Tudi tista z ženinim dopustom je malo bosa :-))
Ampak, naj ti bo :-))

Lep dopust želim.

In…kako pa kej žena, ma rada kakšna mladga žrebca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close