Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Banjole pri Puli

Banjole pri Puli

Ali kdo pozna kamp Indira v Banjolah pri Puli. Zanima me vse kar veste, ker imajo v moževi firmi tam kontejner in se odločamo za dopust. Imamo 3 in 5 letnega otroka – ali je primerno.
LP A.

meni so Banjole zakon- čisto morje, ni pretirane gužve, je pa kamp india malo zapuščen. Plaža je ok ima zalivčke čeprav boste morali malo okrog hodit, kar je plaža drugače skalnata- ravne skale da lahko gor ležiš. V samih Banjolah se bolj malo dogaja, cene v trgovinah so navite- imaš pa v Puli mercator ki je precej cenejši- vsaj lani je bil.
Za otroke je čist o.k.

Hvala ion!

Imam pa še eno oz. dve vprašanji:
– kakšne so možnosti za vožnjo s kolesi
– ali mogoče veš kakšni so kontejnerji, ki so tam stalno postavljeni (menda imajo teraso, svojo vodo, sanitarije v kontejnerju in koliko je do vode
Hvala!

joj zdaj pa si me dobila. Kontejnerji-čisto odvisno kako so vzdrževani- eni so dosegli kolaps, drugi vsaj na vzven delujejo ok. Vodo dvomim da imajo tako da tu pride v poštev bolj javni wc in tuši . Razdalja- ne vem odvisno kje je kontejner, imaš pa takoj ob vstopu v kamp wc-je in na levo dol so bili kontejnerčki, če je to ot potem je blizu.
Za kolesa ali rolerje je pa zakon, ful asfalta lepa cesta sam malo moraš na avte pazit. Lani je bil postavljen zabaviščni park v kampu, ljudje so full ok- jst hodim v privatni kamp zraven indiie, ker ima frend tam prikolico. Nasplošno je zelo luštno.
Za kontejner pa se pozanimaj v službi pri kom ki je že bil noter.

a.-sama sem v Banjolah živela in ti jih lahko samo pohvalim-edino kar je,je to,da je vse skupaj sedaj malo zapuščeno!!
Pa lep dopust želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close