Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ogled VN San Marina

ogled VN San Marina

Po vsej verjetnosti se odpravljam s prijatelji na ogled te dirke. Zanima me, če je že kdo bil? Nasveti, izkušnje močno zaželjeni 🙂

Sem bil že parkrat, enkrat z agencijo in 2x z avtodomom. Moram povedat, da je to ena boljših dirk za ogled. Je pa res, da je zadnja leta vstopnina zelo zasoljena. Pa še termin je razmeroma neugoden, je bilo boljše ko je bila za prvi maj 🙂

Nakupa kart od preprodajalcev na ulici ne priporočam, ker je enkrat kolega kupil, pa smo jih dobro pregledali, da so izgledale ok, potem nam je pa varnostnik dokazal, da je ponarejena in seveda je moral kupiti novo.

Priporočam, da se pride že v soboto popoldan tja, kajti po končanih kvalifikacijah in treningih je že mogoč vstop z nedeljsko karto. Mnogi gredo celo noter z spalkami in se utrdijo za dirko. Sam v Imoli tega še nisem probal (ker smo imeli avtodom) so pa izkušnje iz Monze zelo zanimive 🙂 Posledica tega je pa bila, da sem prespal warm-up in to sredi ravnine 15 m od steze :). Se pa vidi marsikaj zanimivega že v soboto popoldan. Prav tako se lahko prosto sprehajaš po tribunah.

Za sam ogled dirke ti priporočam grič na “prato Rivazza”, na notranji strani “curva Rivazza”. Bolj na vrhu imaš tudi pogled na start, pa tudi drugače vidiš precejšnji del proge. Po moji oceni najboljša točka.

Aja, pa še to. Italjani so “nori”. Če pa nisi za Ferrari se boš pa še toliko bolj zabaval. Izredno sem užival ob mahanju z veliko McLarnovo zastavo, čeprav sem se moral vse čas izmikati predmetom, ki so po zraku leteli proti meni 🙂

aja, več inf imaš na http://www.formula1.sm

Cena karte za letos je 60€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close