Najdi forum

letalska karta

Mene pa zanima kje bi dobila dokaj ugodno letalsko karto do Indonezije in nazaj (v juliju)? Mogoce na kaksni slovenski agenciji?

Hvala za nasvete!

Lep pozdrav!

LP!

Letalske karte v Slovenskih agencijah imajo več al manj iste cene,tako da ne boš nič profitirala će misliš iskat po več agencijah isti let!

S tem mnjenjem se ne strinjam, saj se lahko cene zelo razlikujejo (beri tudi 50% v nekaterih primerih), odvisno tudi od kod letis in kdaj ter pod kasnimi pogoji.
Splaca se pogledati in pozanimati :))

lp, Miha

Bolj kakor ponudbe različnih agencij se razlikujejo cene glede na to s katero letalsko družbo letiš, pa koliko prej karto rezerviraš. Jaz sem karto rezervirala v začetku januarja, potujem konec aprila sem imela pa na voljo naslednje ponudbe:

British Airways:Ljubljana-London-Jakarta; 165.000+ taksa
Air France: Ljubljana-Pariz-Jakarta: 156.000 + taksa
Garuda: Ljubljana-Amsetrdam-Jakarta; 141.000+ taksa

Karte sem rezervirala na Kompasu, so pa imeli pri ostalih agencijah (sem se kasneje zanimala) popolnoma identične ponudbe.

Pozdrav

Kora

Mesec pred približno načrtovanim odhodom začni iskati na www2.ltur.de; po moje največja ponudba najnižjih cen za raznorazne last minute lete. Do Nemčije pa že prideš nekako.

Jože, ne vem če je to najugodnejša ponudba. Sedaj sem pogledala na to stran in je najnižja cena za let Frankfurt-DEnpasar (Bali) 656 € kar je približno 150.000 + prevoz do Frankfurta + taksa…Pride kar krepko dražje od tistega kar je navedla Kora, se ti ne zdi…

Lep pozdrav

Maruša

Trenutna ponudba ne pomeni nič. Vsak večer ob 10. uri objavljajo kup novih ponudb, torej je treba stvar spremljati dnevno in takoj odreagirati. Ponudbe so še posebej ugodne, če je potovanje krajše od 4 tednov. Seveda pa nima smisla tu iskati ponudb za 5 mesecev vnaprej, pač pa največ mesec pred načrtovanim odhodom.

Hi!
Mi smo kupili karto pri Exotic Tours, potovali pa lani, junija 2002.
Poskusi še prej na Globtour.

Lp, Nadi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close