Najdi forum

OTOK KRK

Letos nameravam na dopust na Krk. Veliko sem slišala, kako je fino, ampak nimam še nič konkretnega ogledanega.
Išem apartma, ki je toliko oddaljen do morja, da se ni treba vozit z avtom(to zelo sovražim!!) Saj smo sami odrasli, tako da ni potrebe, da ravno iz apartmaja stopiš v vodo, vendar v meji normale. Zelo si pa želim na plaži vsaj malo sence, ker se mi senčnika res ne da nosit s sabo, na soncu se pa cel dan ne smem pražit.
Zvečer nam pa čisto paše malo življenja, kakšen lokal, pa kakšna muzika, da se greš malo prešetat…
Hvala za ideje.

poglej na http://www.estee.hr

Na Krku sem bila edino v Baški. Kjer je naravnost super!!! Glede na tvoje “zahteve” pa to najbrž ni to. Poleg tega, da je raj, moraš pričakovati veliko gnečo, tako na plaži, kot v mestu. Pa tudi sence ni kaj dosti. Je pa plaža zato toliko bolj urejena, naravna. Tam sem bila dvakrat. Prvič 2 km iz Baške v Jurandvoru, kjer apartmaji niso nič posebnega, zelo skromni. Problem je tudi s parkirišči itd. Zato pa se toliko bolj splača poiskati novejše apartmaje v mestu. Potem lahko tudi kaj spiješ, lokalov je dosti 🙂
Drugače pa se mi na Krku ne zdi noben drug kraj kaj posebnega.
Želim ti super dopust.

Baška je super, edino sence ni na plaži.Plaža je tako dolga, da imaš od povsod blizu za kopanje. Meni je všeč, če je zvečer živahno v mestu, ne maram večernega mrtvila.

Na Krku mi je najbolj všeč od vseh mest Punat.Res smo bili v kampu in za sprehajati je prijetno,ker prideš lahko ob obali 10 minut do mesta. Plaža nam je bila zelo všeč imaš zalivčke ni sence si pa lahko sam, če si že dovolj zgodaj na plaži.
Lep dopust

Tonka

Tudi jaz sem bila na Krku v Baški in Punatu. Povsod je bilo super, sence pa ne boš nikjer našla. V vseh mestih: Punat, Krk,… se vedno zvečer kaj dogaja.

Odvisno kaj hoces: ce so ti vsec betonske plaze, ki so vedno narpano polne in okoli tebe vedno hodi mnozica turistov, je Punat tisto ta pravo. Baska je cudovita, ni kaj za dodat, se posebej ob vecerih, a bos senco res tezko nasla. Mi, ki smo manj “zahtevni”, se odlicno pocutimo v fkk kampu ob mestu Krk (ljubi mir, plaza betonska do kamnita, lahko se pa soncis pred prikolico v polsenci, kot vecina) – zvecer pa na sprehod v Krk ali z avtom do baske, Punata itd. Kar se pa Malinske tice, pa naj bi bilo tudi lepo…

Mi smo bili v Šilu, na plaži je senca, apartmajev na razdalji 300 m kot toče. Je pa v visoki sezoni kar gužva, kar sicer velja za cel otok. Nočno življenje pa tam ni ne vem kaj, imaš par restavracij in lokalov.

Lp Barbara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close