Najdi forum

Pozdravček!
Vem,da je bilo o skandinavski državah že govora, a mene zanima več o Danski.S fantom bova šla poleti z avtom do Danske,vmes si bova ogledala tudi kakšno drugo državo, a najin cilj je Danska.Ker bova živela bolj po študentsko, me predvsem zanima, kakšne so kaj cene v kampih in hostlih,cene hrane v supermarketih,bencina….dobrodošle so kakršnekoli informacije.Aja,pa še to, kaj je najbolj zanimivo za pogledat?

Hvala!

ČAs odhoda: najboljše je Julij, avgusta Danci nimajo več turistične sezone in so kampi večinoma man odprti oz. imajo uradne ure. To pa pomeni, da zvečer, ko prideš in zjutraj ko greš ni nikogar in so zastonj.
Na Danskem itak vse temelji na poštenju. S prijateljico sva bila prejšnje poletje gor in nisvaplačala niti enega kampa in niti enega muzeja…smo pač južnjaki 🙂

Hrana je draga ko pes, kupovala sva najcenejše makarone, omake, vodo mešala s cedevito, ipd. o restavracija nisva upala niti razmišljat.

Kaj se splača videt? Uf,

najboljš, da me pokličeš na 041-608-453 pa ti bom kr povedu. Preveč je za pisat, pa ziher če mal pobrskaš po raznih forumih, boš najdla tud moje komentarje o Danski.

Skratka: Danska je zame dežela, kamor je treba peljat majhne otroke in uživat…še se bom vrnil!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close