Najdi forum

Avstralija

Živijo!
Zanima me, če je kdo potoval z otroci (4 in 6 let) v Avstralijo. Kakšne so izkušnje z otroci na avionu (kar nekaj časa bomo preživeli v zraku)? Tja smo namenjeni konec leta za pribljižno 3 mesece. Če imate kakšne dobre ideje glede poti, bi se priporočala!!

Ja, mi sicer nimamo majhnih otrok in nismo šli v Avstralijo, pač pa na Tajsko (11 ur), vendar je isti avion letel naprej v Avstralijo – še enkrat toliko časa (ker vmes mora pristati, da napolni rezervoar za gorivo):
Drugače pa bi vam, če že nimate rezervirane karte, toplo priporočila družbo Indonesian airlines ali pa Singapure (za druge ne vem), ker imajo na teh velikih avionih, ki daleč letijo, v vseh razredih (tudi v turističnem) vgrajene na sedežih majhne televizorčke, na katerih gledaš filme, je pa zraven nekakšen upravljalec, s katerim igraš igrice (jih je kar nekaj, kot npr tiste za game boy). Jaz sem se kar fino zaposlila z njimi in mislim, da je za otroke prav super. Pa še stevardese so prijazne.
Glede otrok: let bo zagotovo del poti ponoči, zato bosta takrat spala, drugače pa vzameš kakšne karte ali pa igrico, lahko tudi walkman (za kakšne pravljice), da ju malce zaposliš, malo gledate skozi okno, lahko pa tudi poprosiš stevardeso, za kakšno igrico/igračko, čeprav jo ponavadi otroci dobijo že pred letom. In ponavadi kar uživajo na avionu – vsaj kar sem jaz videla otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close