Zacetnisko vprasanje
Pozdravljeni!
Najprej pohvala tej super strani. Ker sem zacetnik v potovanju in ker se letos prvic odpravljam na potovanje brez starsev, me zanima nekaj glede cen, ko naprimer v Lonely Planetu knjigi pise cena za doubles, to pomeni, da gre za dvoposteljno sobo, cena pa je za sobo ali na osebo?
Ce pa se bom kaj nasu, pa se vas bom vprasu.
bye
Mitja
Zdaj sem se še nekaj spomnil, kak pa je s temi rent-a-cari, ko imajo 200 km dnevno limita. Kaj lahko en dan naredis recimo 100 km, pa potem naslednji dan 300 km!?, ne da bi placal dodatne kilometre!? Ali se to na kak nacin preverja, koliko na dan ali se pogleda samo vsota kilometrov?
Hvala za odgovore.
odvisno kam potujes, pozorno preberi ponavadi pise na zacetku kako je v posameznih drzavah ali racunanjo na sobo ali osebo.
v drzavah tretjega sveta je cena ponavadi na sobo pri ostalih kapitalistih pa na osebo.
kilometrino ti pa bolj tezko nekdo cekira razn ce imas najemodajalca zaprtga v prtljazniku ih ti vsak dan sprot preverja prevozeno kilometrino.
lp
damjanc
Svetujem ti, da si LP preberes res od začetka. prve strani so zelo pomembne. svetujejo ti vse mogoče vzami jih pa morda vedno z nekoliko rezerve, čeprav na začetku ni tako lahko.
druga stvar, ki ti jo svetujem je pa da si za prvi potovalni cilj vzami bolj preprosto državo in ne takoj neke Afrike ali Azije npr.
veliko sreče ti želim
B&B
Forum je zaprt za komentiranje.