Najdi forum

Grčija poleti

Pozdravljeni!

S prijateljem nameravava poleti na dopust v Grčijo. slišala sva za dokaj poceni varianto potovanja s trajektom, pa mem zanima, če mi lahko kdo o tem pove kaj več. Kaj pa glede nastanitve v Grčiji? A je možno postaviti šotor, so kake variante za kampiranje? Ali je bolje najeti sobo? In kam je sploh najbolje iti??

Ne vem prav dosti o vsem skupa, zato bom zelo vesela vsake informacije. Hvala vnaprej!

hello MANCA
V Grčiji je zelo lepo. Jaz potujem ze pet let vsako poletje za 14 dni , vendar pa grem vedno v hotel. Lahko ti povem da so zelo lepi otoki. Kampirati se da na Rodosu, zelo lepo je na vsakem otoku. predlagala bi ti da gres na agencijo in vzames katalog. Imajo kar lepo napuisano in ti bodo lepo svetovali. Lahko ti povem,da otoki;SAMOS lep in vroč. KARPATOS zelo vetroven in žurerski,KEFALONIJA je ze angleska, RODOS veliko turistov, SANTORINI pa romanticen in vreden ogleda.
UPAM DA SEM TI KAJ POMAGALA
ČE BOS SLA Z LADIJO JE LEPO TUDI NA KRFU VOZIS SE OKROG 22 UR JE PA NA LADIJI ZUR
TARIKA

tarika,
hvala za informacije. vsekakor je to, da germ na kako agencijo po katalog, dobra ideja, ki se je sama nisem spomnila. 🙂 hvala ti!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close