Exotic tours
Ja, bilo je takole… Pri njih sem kupovala karte za Alitalio. Poslali so mi predracun in vse je bilo OK. Dopoldan sem se oglasila z denarjem v njihovi poslovalnici, pa niso imeli drobiza za vrnit in se nekaj jih je zafrkavala povezava s streznikom, tako da me je usluzbenka prosila, ce se lahko oglasim kasneje, da to uredijo. Dogovorili sva se, da se ponovno oglasim po tretji uri… Vmes sem iz Exotic toursa prejela telefonski klic, da je Alitalia podrazil vozovnice za ta termin in da moram doplacati razliko v ceni, ki pa ni bila zanemarljiva. Telefonirala sem na Urad za varstvo potrosnikov, kjer so mi povedali, da glede na to, da je bil predracun izstavljen, da sem karte ze placala, tega ne morejo storiti in da moram vztrajati pri prvotni ceni. Ponovno sem telefonirala na Exotic tours in hotela govoriti z odgvorno osebo, vendar so mi povedali, da je le-ta do nadaljnega v Los Angelesu, torej nedosegljiva. Sledila je moja razlaga o tem, kaj so mi povedali na Uradu za varstvo potrosnikov … Na koncu smo se dogovorili, da dobim karto po sicer visji ceni kot je bila v predracunu, vendar brez provizije turisticne agencije.
Verjetno bo slo pri tebi brez zapletov in s tem nocem delati kaksne slabe propagande Exotic tursu, vendar sama vozovnic pri njih ne bom vec kupovala!
LP in uzivaj na potovanju!
Jaz sicer se nisem kupovala vozovnic pri njih, sem jih pa ze rezervirala.
Pri tem se podrobno pozanimaj, ker ti ze pri rezervaciji zaracunajo neko provizijo, ki se nikamor ne steje, ampak gre lepo na njihov konto. Pri nobeni drugi agenciji se nisem zasledila, da bi bilo potrebno placevati rezervacijo.
Potem se pa se pozanimaj kaksen je plan leta, kajti ko sem jaz hotela iti v Bangkok, so mi rezervirali let LJU-Gatwick, potem je bil pa v zelo kratkem casu nadaljevanje leta iz Heatrow-va. Pri ta karta ni bila zelo zelo cenejsa, pa se transfer- avtobus med letaliscama ni bil vkljucen. Moje mnenje: raje placam 10000 SIT vec, pa je zanesljiv prevoznik in brez panike ali ujames naslednje letalo.
Lep let kamorkoli ze gres
Maja
sam slabih izkušenj z exotic tours nimam, vaše so prej slabe kot dobre.so pa agresivni glede spamanja.takoj ko jim zaupaš e – mail ti vsak teden pošljejo en html e – mail in traja minute prednos e vse naloži.rešiš se jih edino tako da jih pokličeš oziroma spremeniš e – mail.unsuscribe je samo zavajanje.ravno tako vam bodo pošiljali naprej.
glede na to da ima ilirika last minute servise in da je prodaja delnic preko njih več kot solidno opravljena / pa še provizija ni prevelika / se obrnite na iliriko.zagotovo boste tam našli povratno karto za mehiko cenejšo od 150000 sit.za ta denar vas rainair pelje nekajkrat okoli sveta.
sicer se sam letenja z letali bojim.sem bil lani izžreban za panoramski polet iz lesc z falkon air pa sem raje bil v službi doma.čez gvišno ga ni.
sicer pa : kompas vas tudi za manj kot 150000 sit pelje v mehiko.ostale agencije še za veliko manj.ilirika prodaja vzhodno evropske prestolnice tri dni z zajtrkom in nočitvijo in prevozom za 20000 sit.15000 sit ni malo denarja.abc nova gorica vam za te šolde da skoraj tri katrce.
zato – čim dlje od exotic tours.naj si exotico nekam ………………..
lp lord
MIslim….ce se nisi opazil,deklice ne zanimajo obiski evropskih prestolnic niti je ne zanima nakup katrce,kaj sele treh.Zeli le preverjene informacje o sami poslovalnici,ker pa ti teh informacij nimas pa bi bilo lepo od tebe,da ne posredujes nevmesnih pripomb.
Exotic tours je agencija,katera je predvsem specializirana za Ameriko in jugovzhodno Azijo.Njihovo osebje…vsaj v mojih primerih… se je se vedno trudilo in potrudilo ustreci potencialnim kupcem.Kar se tice mojih izkusenj z njimi ne bi imel pripomb, verjamem pa da v vseh primerih morda temu ni tako.
Lep dan.
odgovor provokatorju :
preverjenih informacij o exotic toursu nimam – toda glede na pritožbe na forumu in exotixo spamanje mislim da so v sloveniji cenejše in bolj poštene agencije.ki ne zaračunajo rezervacij.
150000 sit do mehike in nazaj je odiranje.za ta denar vas rynair nekajkrat popelje okoli sveta.in leti tudi v mehiko.rynair ima že preko 200 letal.
pa brez zamere !
hojla. tole pa prvic slisim, da ryanair leti se kam drugam kot v evropo. se slisi pa blazno obetavno. no, to jaz cakam ze nekaj casa, da bo ryanair zacel ‘jebat’ druge letalske firme s svojimi cenami. sej bi lahko tebe vprasala o tem, lahko pa grem tut na njihovo spletno stran, ne?! :)) polepsal si mi dan ! cauci
Forum je zaprt za komentiranje.